Cashback dezactivat Conectare

Casti profesionale, Haspro ZELL-3X, , antifoane externe de protectie, protectie auditiva cu banda pentru fixarea pe cap SNR 29dB

Imagini HASPRO 300 - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii HASPRO 300

(0,00/ Recenzii)
Categorie: Accesorii echipamente protectia muncii
Brand: HASPRO
Cod Produs:300

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru HASPRO 300

   1/2 loading gif
gastrozone.ro favicon  gastrozone.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
Legenda ( )

Descriere completă HASPRO 300


Descriere 300

Castile profesionale Haspro ZELL-3X sunt realizate din material ABS si ofera protectie auditiva excelenta. Acestea sunt destinate in special persoanelor care lucreaza in industrii universale si au nevoie de protectie fonica la nivel semiprofesional. Pachetul contine o singura bucata de casti dotate cu antifoane externe de protectie, precum si o banda reglabila pentru fixarea pe cap. Castile au o greutate de 0.15 Kg si ofera reducere a zgomotului de pana la 29 dB. Au functia de absorbtie a zgomotelor medii, oferind protectie inalta impotriva zgomotelor suparatoare.

3cheaps - compară prețuri pentru Casti profesionale, Haspro ZELL-3X, , antifoane externe de protectie, protectie auditiva cu banda pentru fixarea pe cap SNR 29dB (300)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii 300

Recenzii 300

(0,00/ Recenzii)

Casti profesionale, Haspro ZELL-3X, , antifoane externe de protectie, protectie auditiva cu banda pentru fixarea pe cap SNR 29dB a obtinut nota 0,00 din media celor recenzii preluate de pe 0 canal(e)

Canale de recenzii:

Istoric de preț

Produse asemănătoare