Helikon-Tex Helikon NyCo Rip-Stop șapcă tactică, Mandrake

0 Recenzii

Helikon-Tex Helikon NyCo Rip-Stop șapcă tactică, Mandrake

Availability: In Stock
de la 107.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Șapca tactică de la producătorul Helikon-Tex cu țesătură Rip-Stop. Șapca are o suprafață cu velcro pentru fixarea ID-ului.
Dimensiunea șepcii poate fi ajustată cu ajutorul curelei reglabile din spate. Panoul velcro se află în față (cu dimensiunea 7 x 4cm) în partea de sus (6 x 5,5cm), în spate (4,5 x 4cm) și pe curea (8 x 2,5cm).

Ce este Rip-Stop?
Ripstop este o țesătură cu rezistență ridicată fabricată cu ajutorul unei tehnologii speciale.  Într-o țesătură subțire sunt țesute fire mai groase la distanță de 5-8 mm.  Avantajul țesăturilor ripstop este raportul foarte bun de greutate-stabilitate și rezistență mare la rupturi.
Materialul ripstop este utilizat pentru fabricarea de baloane cu aer cald, parașute, pânze pentru bărci de navigație, corturi, rucsacuri și articole sportive.
Toate hainele de camuflaj ale armatei americane sunt în prezent fabricate din așa-numitul material " ripstop-poplin" (poliamidă 50% și bumbac 50%).
Țesătura Ripstop a fost dezvoltată în SUA în timpul celui de-al doilea război mondial.

Utilizare:
Pentru uz normal, pădure, jocuri tactice, exerciții etc.

Material:
50% bumbac
50% nailon

Avantaje:
design de calitate, material plăcut, greutate redusă, panouri ID cu velcro

3cheaps - compară prețuri pentru Helikon-Tex Helikon NyCo Rip-Stop șapcă tactică, Mandrake

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Helikon Tex
Meniu