1C Company Ancestors Legacy [Conqueror's Edition] (PS4)

0 Recenzii

Ancestors Legacy Conquerors Edition PS4

Availability: In Stock
de la 147.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Ancestors Legacy Conquerors Edition PS4 este un produs lansat de Playstation la data de 26.10. 2019 special pentru PS4

Ancestors Legacy este un joc de strategie in timp real inspirat din istorie si influentat de evenimentele istorice din Evul Mediu.

Jocul combina managementul resurselor si construirea bazelor pe scara larga lupte de echipa pe campuri de lupta vaste timp cu o redare superioara a detaliilor multumita Unreal Engine 4. Experimentati un carnaval medieval ca niciodata inainte de multumire la camera de actiune cinematografica care te pune in mijlocul unei batalii apasand un singur buton.

Preia comanda armatei tale prin asaltul Europei medievale in timpul unei serii lungi de campanii. Alegand una dintre cele 4 natiuni disponibile - vikingi anglo-saxoni germani sau slavi - veti avea misiunea de a cuceri asedi si jefui taberele satele si orasele inamice.Software - jocuri 1C Company Ancestors Legacy [Conqueror's Edition] (PS4): Ancestors Legacy Conqueror s Edition PS 4, AncestorsLegacyConquerorsEditionPS4, Ancestors Legacy [Conqueror's Edition] (PS 4)

3cheaps - compară prețuri pentru 1C Company Ancestors Legacy [Conqueror's Edition] (PS4)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
1C Company
Platforma
Playstation 4
Categorie joc
Strategie
Platforma
Playstation 4
Categorie joc
Strategie
Meniu