Despre noi

Despre proiectul 3CHEAPS

Proiectul

Proiectul 3CHEAPS.com a luat naștere la începutul anului 2020 din dorința de a crea o unealtă unică de comparare a prețurilor, modernă, care să se ridice la cele mai înalte standarde tehnologice, și să răspundă numeroaselor așteptări ale utilizatorilor din prezent.

Echipa

Echipa noastră este formată din oameni pasionați, motivati, cu un background foarte bogat în domeniul tehnologiei și al vânzărilor online, dornici să continue și să dezvolte proiectul pe baza feedback-ului primit din partea utilizatorilor.

Site-ul 3CHEAPS.com

Site-ul 3CHEAPS.com este un comparator de prețuri care se diferențiază prin actualizarea prețurilor în timp real, astfel încât prețul afișat pentru un produs este întotdeauna cel de pe site-ul magazinului online din oferta căruia produsul respectiv face parte. Cel mai mare avantaj al utilizării comparatorului este faptul că deși prețul unui produs poate fi actualizat în orice moment în oferta site-ului, acesta va fi actualizat în mod automat și pe 3CHEAPS. Această actualizare în timp real elimină potențialele probleme legate de disponibilitatea dar și prețul produselor, făcând totodată compararea prețurilor mai ușoară, dar și mai exactă.

Aplicația 3CHEAPS

Aplicația 3CHEAPS pune la dispoziția utilizatorilor ofertele mai multor magazine online, cu doar 3 atingeri de ecran, aceștia având posibilitatea de a comanda produsul dorit la cel mai mic preț.
Momentan aplicația este compatibilă cu telefoanele care folosesc sistemul de operare Android, iar în curând va fi disponibilă și pentru iOS. Aceasta nu stochează date sensibile ale utilizatorilor și este foarte ușor de folosit.