2K Games Mafia III (PS4)

0 Recenzii

TAKE 2 Mafia III PS4

Availability: In Stock
de la 79.90 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei
  Mafia 3

pentru Playstation 4
 
  Precomanda Mafia 3 si primesti acces exclusiv la bonusurile Family Kick-Back: 3 vehicule si arme Lieutenant.
 
 
Este anul 1968 si dupa ani de lupta in Vietnam, Lincoln Clay stie acest adevar: familia nu este reprezentata de cei cu care te-ai nascut, ci de cei pentru care mori. Acum, intors acasa in New Bordeaux, Lincoln are ca scop sa scape de un trecut criminal. Dar cand familia sa surogat, banda neagra, este tradata si lichidata de Mafia italiana, Lincoln cladeste o familie noua pe cenusa celei vechi si se asterne pe un drum al razbunarii fata de cei raspunzatori.

Batai cu arme intense, lupte viscerale corp-la-corp, condus la limita si capacitate de a se descurca pe strazi, toate vor fi necesare. Dar cu echipajul potrivit, decizii dificile si uneori maini patate, poti ajunge in varf din infernului orasului.
 
[emag-video width=629 height=354 video-id=7749][/emag-video]
  NEW BORDEAUX, UN NEW ORLEANS 1968 REINVENTAT: O lume deschisa vasta, diversa si jerpelita, condusa de bande si de oficiali corupti si detaliata abundent cu privelistile, sunetele si atmosfera sociala incarcata emotional a perioadei.
 
[emag-video width=629 height=355 video-id=1313][/emag-video]
  UN ANTI-EROU LETAL SI NEINTENTIONAT: Fii Lincoln Clay, un orfan si veteran din Vietnam periculos de inclinat catre razbunare impotriva Mafiei italiene pentru masacrarea brutala a bandei negre, lucrul cel mai apropiat de o familie pe care acesta l-a avut vreodata.
 
[emag-video width=629 height=354 video-id=1314][/emag-video]
  RAZBUNA-TE IN STILUL PROPRIU: Alege-ti propriul stil de joc, de la forta bruta si arme in flacari la tactici urmareste-si-ucide, in timp ce folosesti antrenamentul militar al lui Lincoln si informatiile acumulate pentru a demola Mafia italiana.
 
  O FAMILIE NOUA DIN CENUSA CELEI VECHI: Construieste un imperiu criminal nou in propriul tau stil unic, decizand pe care dintre locotenentii tai ii recompensezi si pe care ii tradezi...
 
  Data Lansare: 7 octombrie 2016.
 
 Software - jocuri 2K Games Mafia III (PS4): Mafia III PS 4, MafiaIIIPS4, Mafia III (PS 4)

3cheaps - compară prețuri pentru 2K Games Mafia III (PS4)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
2K Games
Platforma
Playstation 4
Categorie joc
Actiune
Platforma
Playstation 4
Categorie joc
Actiune
Meniu