A&D Medical UB-525

0 Recenzii

A&D Medical Tensiometru automat pentru incheietura mainii A&D Medical UB-525, validat clinic ESH (UB-525)

Availability: In Stock
de la 215.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Tensiometru automat pentru incheietura mainii A&D Medical UB-525
UB-525 este echipat cu toate funcțiile de bază pentru monitorizarea presiunii arteriale. Este prevăzut cu o manșetă ergonomică, ușor de așezat în poziția corectă, pentru a oferi o măsurare confortabilă și rezultate exacte.

  • Aparatul măsoară presiunea arterială în cursul umflării, la o simplă apăsare de buton.
  • Indicator detectare aritmii cardiace (funcție IHB)
  • Clasificare a presiunii arteriale conform WHO (OMS - Organizatia Mondiala a Sanatatii)
  • 60 memorii
  • Afișarea mediei tuturor rezultatelor
  • Validat clinic ESH (Societatea Europeana de Hipertensiune)
  La A&D, preocuparea pentru calitatea vieții oamenilor obișnuiți este pe primul plan. În 1979, compania lansa tensiometrul de uz casnic, care avea să revoluționeze lumea dispozitivelor medicale utilizabile la domiciliu. Peste numai 5 ani, în 1984, odată cu perfecționarea metodei oscilometrice, A&D transforma monitorizarea tensiunii arteriale la domiciliu într-o practică uzuală, iar tensiometrele care măsoară prin această metodă aveau să capete o răspândire din ce în ce mai largă. De atunci și până în prezent, sute de milioane de oameni obișnuiți își măsoară tensiunea acasă prin acestă metodă.
În tot acest timp, A&D Medical și-a consolidat poziția de lider în topul calității și al inovației. Precizia măsurării este temelia pe care A&D și-a clădit o solidă reputație. Precizia tensiometrelor A&D este validată clinic pe baza standardelor BHS (British Hypertension Society) și ESH (European Society of Hypertension), majoritatea modelelor primind calificativul maxim A/A.

Mercury-Free
A&D Medical este printre primii producători de tensiometre digitale care au aderat la rezoluțiile Convenției de la Minamata privind mercurul. Interzicerea globală a produselor care conțin mercur sau compuși ai acestuia impune înlocuirea tensiometrelor cu mercur cu alte aparate având o precizie comparabilă. A&D a acceptat această provocare încă din anii ‘80 ai secolului trecut, tensiometrele sale fiind recunoscute pe plan mondial ca etaloane de precizie și siguranță în funcționare.
World Class Monitor
Compania japoneză A&D produce tensiometre de clasă mondială, extrem de precise și ușor de folosit.
Japanese Quality & Design
Toate produsele A&D Medical sunt proiectate în Japonia, iar calitatea lor este garantată de standardele companiei.
Continua Health Alliance
Continua Health Alliance este o organizație deschisă, non-profit, a celor mai importante companii producătoare de echipamente și tehnologii pentru îngrijirea sănătății, care și-au unit eforturile in scopul îmbunătățirii calității vieții persoanelor. Cu peste 240 membri în toată lumea, această organizație s-a dedicat dezvoltării unui sistem de soluții interoperabile dedicate ocrotirii sănătății persoanelor, având convingerea că extinderea acestor soluții la domiciliu stimulează independența pacientului și îi oferă posibilitatea unui management personalizat al stării de sănătate. Producator: A&D Medical

Garantie: 2 aniTensiometru A&D Medical UB-525: UB 525, UB525

3cheaps - compară prețuri pentru A&D Medical UB-525

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
A&D Medical
Meniu