3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

AMPLIFIED Jachetă bărbătească QUEEN - WHITE CREST - CHARCOAL / BLACK - AMPLIFIED - ZAV425C33

0 Recenzii

AMPLIFIED Jachetă bărbătească QUEEN - WHITE CREST - CHARCOAL / BLACK - AMPLIFIED - ZAV425C33

Availability: In Stock
de la 363.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru AMPLIFIED Jachetă bărbătească QUEEN - WHITE CREST - CHARCOAL / BLACK - AMPLIFIED - ZAV425C33. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Jachetă bărbătească elegantă, cu izolație ușoară. Alegerea ideală pentru primăvară / toamnă, datorită izolației ușoare, jacheta poate suporta și vreme mai rece. Caracteristici: Două buzunare deschise laterale Închidere cu capse care se presează Glugă reglabilă Căptușeală subțire și izolată Broderie pe partea frontală Manșete elastice Partea exterioară a mânecilor este din piele sintetică (PU) Compoziţie: 20% lână, 70% poliester, 10% acrilic. Culoare: gri închis, mânecile și căptușeala sunt negre. Dimensiuni aproximative în centimetri (CIRCUMFERINŢA este lăţimea de 2x)

3cheaps - compară prețuri pentru AMPLIFIED Jachetă bărbătească QUEEN - WHITE CREST - CHARCOAL / BLACK - AMPLIFIED - ZAV425C33

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
AMPLIFIED
Meniu