Acqua Di Parma Acqua Nobile Magnolia EDT 125ml

0 Recenzii

Acqua di Parma Acqua Nobile Magnolia Eau de Toilette apa de toaleta 125 ml

Availability: In Stock
de la 623.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Să vezi cum înflorește copacul de magnolie nu este atât de ușor. Acest arbore deosebit are nevoie de o climă specială, însă chiar și în circumstanțele perfecte își arată florile o singură dată pe an. Parfumerii italieni au urmărit ciclul de viață al acestei plante minunate , studiind toate aspectele aromei de magnolie. Drept urmare, ei au venit cu ideea de a transpune frumusețea nașterii unei magnolii în apa de toaletă. Astfel sa născut aroma Acqua di Parma Acqua Nobile Magnolia.
Notele de vârf reflectă combinația delicioasă de bergamot, mandarin, neroli și citron. În inima parfumului apare mirosul dulce și rafinat a florii de magnolie, creând o combinație blândă și romantică cu aromele gingașe de iasomie, frezie și flori de portocale. Parfumul însoțește proprietarul pe tot parcursul zilei, creând o trenă elegantă . Iar atunci când aroma magnoliei începe se se evapore, mireasma de vanilie și mosc finalizează compoziția parfumului.Parfum Acqua Di Parma Acqua Nobile Magnolia EDT 125ml: Acqua Nobile Magnolia EDT 125 ml, AcquaNobileMagnoliaEDT125ml

3cheaps - compară prețuri pentru Acqua Di Parma Acqua Nobile Magnolia EDT 125ml

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Acqua Di Parma
Grup tinta
Pentru femei
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
125 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Grup tinta
Pentru femei
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
125 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Meniu