3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/3 oferte.

loading

Acqua Di Parma Colonia Essenza EDC 50ml

0 Recenzii

Acqua di Parma Colonia Essenza apă de colonie 50 ml pentru bărbați

Availability: In Stock
de la 256.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Acqua Di Parma Colonia Essenza EDC 50ml. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

loading...

loading...

Apa de colonie Acqua Di Parma Colonia Essenz lansată în 2010, a fost creată în special pentru bărbații moderni și enigmatici, care adoră să călătorească, precum și să fie în centrul atenției oriunde nu ar merge. Aroma uimitoare floral-lemnoasă are menirea de a-i sublinia stilul unic și personalitatea, deschizându-se cu note gingașe de grapefruit, petitgrain și tangierin. Ulterior, combinându-se perfect cu notele de inimă ale parfumului, care sunt prezentate într-un buchet de jasmin, lăcrămioare și trandafiri, condimentat ușor cu rozmarin delicat. Traseul aromatic sfârșește printr-o nuanță lemnoasă în note de mosc și patchouli, care conferă parfumului o tentă senzuală și exigentă.

Acqua Di Parma Colonia Essenz - aroma care știe să cucerească!Parfum Acqua Di Parma Colonia Essenza EDC 50ml: Colonia Essenza EDC 50 ml, ColoniaEssenzaEDC50ml

3cheaps - compară prețuri pentru Acqua Di Parma Colonia Essenza EDC 50ml

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Acqua Di Parma
Grup tinta
Pentru barbati
Tip 
Eau de cologne (EDC)
Volum
50 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Grup tinta
Pentru barbati
Tip 
Eau de cologne (EDC)
Volum
50 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Meniu