Adidas Victory League EDT 100ml

0 Recenzii

Adidas Victory League apă de toaletă 100 ml pentru bărbați

Availability: In Stock
de la 29.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

  Adidas Victory League reprezintă oapă de toaletă senzuală și glorioasă, ce emană o imensă încărcătură de optimism și vivacitate. Parfumul a fost inspirat de Campionatul Mondial, desfășurat în 2006, ceea ce-i conferă  un caracter sportiv și dinamic, potrivit atât pentru bărbații sportivi, cât și clasici.
Parfumul este destinat bărbaților puternici și luptători, caremerg la orice riscpentru a-și atinge obiectivele.
Compoziția parfumului reflectă motivație, entuziasmul luptei și fericirea victoriei.  Vârful piramidei parfumate fascinează cu acorduri de bergamotă proaspată, frunze de busuioc și tonuri verzi. Notele inimii emană esențe intense de păra, scorțișoară și lavandă delicată. Baza parfumată evocă accente captivante de lemn de cedru, mosc senzual și vanilie. ParfumulAdidas Victory Leagueeste perfect atât pentru zilele speciale, cât și obișnuite. Combinația dintre eleganță și prospețime, conturează armonios masculinitatea și carisma bărbătească, constituind calea sigură spre succes.     Parfum Adidas Victory League EDT 100ml: Victory League EDT 100 ml, VictoryLeagueEDT100ml

3cheaps - compară prețuri pentru Adidas Victory League EDT 100ml

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Adidas
Grup tinta
Pentru barbati
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
100 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Grup tinta
Pentru barbati
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
100 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Meniu