Airfree E60

0 Recenzii

Airfree Portugalia Purificator si sterilizator aer Airfree E60 24mp (E60)

Availability: In Stock
de la 955.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Purificator si sterilizator aer Airfree E60 Disponibil incepand cu data de 29.11. 2019. Sterilizatorul de aer E60 de la Airfree este special creat pentru încăperi de până la 26 mp: dormitoare, birouri, sufragerii, camerele copiilor etc. Îl recomandăm cu încredere și pentru folosirea în grădinițe, creșe, cabinete medicale, policlinici, spitale etc. Airfree® Lotus combină un design distinct cu o tehnologie exclusivă, permiţând modificarea culorilor şi deschiderea petalelor odată purificatorul pornit. Acest sterilizator de aer îmbunătățește calitatea aerului din încăpere eliminând 99,99% din bacterii, viruși, polen, acarieni și alte particule dăunătoare care se întâlnesc inevitabil în aerul pe care îl respirăm. Airfree ® este soluția naturală la astm, alergii respiratorii și mucegai. Elimină acarienii, bacteriile, ciupercile, virusul, polenul, alergenii animalelor domestice și alte microorganisme din aer. Fabricat in Portugalia. Complet silențios, fără consumabile și fără a avea nevoie de întreținere.   Potrivit pentru camere de până la  24 mp Consum: 41-51   W Tehnologia termodinamică TSS: asemănătoare cu sterlilizarea apei prin fierbere, Airfree distruge prin căldură 99,99% din microorganismele din aer Este soluția perfectă pentru astm, alergii respiratorii și sporii de mucegai din aer Nu necesită filtre sau alte consumabile Nu necesită întreținere Lumini colorate LED Dimensiuni: 21,5 cm (diametru) x 28 cm (înălţime) Greutate: 1,09 kg     Tehnologia Airfree - purificatoarele si sterilizatoarele de aer Airfree distrug în proporție de 99,99%: virusii, bacteriile, polenul, sporii de mucegai, sporii ciupercilor, acarienii, mirosurile organice, alergenii produși de animalele de companie din aer - în funcție de model, prin interiorul purificatorului trec între 14.000 și 20.000 litri de aer pe oră - aerul este absorbit în interiorul purificatorului și încălzit la 200 grade C unde se distrug 99,99% din microorganismele din aer într-o fracțiune de secundă. Apoi, aerul este răcit și reintrodus în încăpere - nu necesită întreținere sau filtre de schimb - 100% silențioase - nu elimină în aer ozon sau ioni - fără lumină de noapte - consum extrem de scăzut de energie - design premiat: aparate mici și portabile - îl puneți în priză și ațiu uitat de el - prietenos cu mediul înconjurărtor   Acest produs beneficiaza de transport gratuit prin curierat rapid.
Acest produs poate fi achizitionat si prin SEAP. Cost transport:  pentru comenzi de peste 200 RON,  transportul este gratuit. Pentru comenzi sub 200 RON, costul de transport este de 18 RON.

Pentru localitatile cu km suplimentari: cost suplimentar per km: 1 RON cu TVA.Umidificator, purificator aer Airfree E60: E 60

3cheaps - compară prețuri pentru Airfree E60

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Airfree
Meniu