Alcon Air Optix Aqua - 3 Buc - Lunar

0 Recenzii

Alcon Lentile de Contact Alcon Air Optix Aqua 3 buc

Availability: In Stock
de la 65.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei  Alcon / Ciba Vision Air Optix Aqua lunare 3 lentile / cutie (de la -10.00 dpt. pana la +6.00 dpt. ) Lentilele Alcon/ Ciba Vision Air Optix Aqua lunare sunt realizate dintr-un material inovator, care permite trecerea oxigenului de pana la 5 ori, spre deosebire de lentilele traditionale. In plus, lentilele Air Optix Aqua confera senzatia de naturalete pe parcursul intregii zile.     Caracteristic i ► Lentile ideale pentru persoanele care petrec o buna parte din timp in fata calculatorului sau care stau in incaperi uscate, cu aer conditionat sau in conditii de fum, dar si pentru acelea care se confrunta cu disconfortul cauzat de ochii uscati;► Confectionate dintr-un material respirabil ce faciliteaza pastrarea unui nivel propice de umiditate, fiind impiedicata deshidratarea;► Confort sporit la purtare datorita sistemului de hidratare Aqua;► Clipire facilitata prin intermediul stratului protector de umiditate, regasit la suprafata lentilei;► Rezistenta la depuneri, gratie suprafetei ultra-fine, care prezinta in plus, un grad superior de hidratare;► Manevrare facila datorita tentei de albastru deschis, pe care o prezinte aceste lentile;► Purtare zilnica, cu inlocuire la 30 de zile.   Informatii suplimentare Pasii aplicarii corecte a lentilelor de contact:

► In primul rand, curata cu mare grija mainile si asigura-te ca nu ai alte impuritati. Plaseaza lentila pe varful degetului aratator de la mana cu care ai mai multa dexteritate si verifica daca aceasta este pozitionata corect.
► Poti remarca acest lucru foarte simplu, forma corecta a lentilei semanand cu cea a unui bol iar cea gresita cu cea a unei farfurii;
► Cu ajutorul degetului mijlociu de la aceeasi mana, trage de pleoapa inferioara iar cu degetul aratator al celeilalte maini ridica pleoapa superioara;
► Priveste drept si aplica lentila pe ochi;
► Da drumul treptat pleoapelor si roteste privirea de cateva ori pentru a ajuta lentila sa se centreze si apoi clipeste de cateva ori. Repeta acelasi procedeu si pentru celalalt ochi. Daca te simti confortabil cu ele si vederea este una clara, inseamna ca procesul este unul reusit.
Pasii pentru a indeparta corect lentilele de contact:

► Spala-te pe maini inainte pentru a evita introducerea microbilor in ochi;
► Priveste in sus si trage de pleoapa inferioara a ochiului;
► Prinde usor lentila intre buricele degetului mare si cel aratator, strange de marginile acesteia, apoi trage-o spre exterior.

Produsele comercializate dispun de certificatele de calitate 'CE', 'ISO 9001' siavizele de la Ministerul Sanatatii din Romania.Lentile de contact Alcon Air Optix Aqua - 3 Buc - Lunar: Air Optix Aqua 3 Buc Lunar, AirOptixAqua3BucLunar, Air Optix Aqua 3 Buc Lunar, AirOptixAqua-3Buc-Lunar

3cheaps - compară prețuri pentru Alcon Air Optix Aqua - 3 Buc - Lunar

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Alcon
Curbă de bază 
8.6
Diametru
14.2 mm
Cantitate
3 buc
Timpul purtării
Lunar
Conținut de apă 
33 %
Transmisibilitate oxigen 
138 Dk/t
Colorat
Nu
Protecție UV
Nu
Curbă de bază 
8.6
Diametru
14.2 mm
Cantitate
3 buc
Timpul purtării
Lunar
Conținut de apă 
33 %
Transmisibilitate oxigen 
138 Dk/t
Colorat
Nu
Protecție UV
Nu
Meniu