Alcon Air Optix For Astigmatism - 6 Buc - Lunar

0 Recenzii

ALCON Air Optix® for Astigmatism 6 buc. - Lentile de contact torice

Availability: In Stock
de la 170.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiLentilele torice lunare.
Material: Lotrafilcon B
Continut de apa: 33%

Produsul unei mărci populare şi apreciate - puteți fi siguri de calitatea și confortul ridicat al lentilelor și de eficacitatea corectării vederii.

Materialul inovator Lotrafilcon B - cu o structură de hidrogel siliconic. Oferă de şapte ori mai mult acces la oxigen în cornee decât la lentilele de contact standard.

Proprietăţi intensive de hidratare - datorită acestor proprietati nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu iritarea ochilor sau cu roșeața. Lentilele oferă un nivel optim de hidratare chiar și în cea mai solicitanta zi.

Conceptul unic - este o garanție a celui mai înalt confort al utilizării. Cu un nivel ridicat de corecție al vederii şi o grosime nemodificată a marginilor lentilelor, indiferent de dioptrii.

Potrivire garantata - va asiguram că procesul de punere al lentilelor este simplificat maxim şi nu provoacă probleme nici pentru utilizatorii novici.

Utilizare lunara - puteți utiliza o pereche de lentile până la 30 de zile. Tot ce trebuie să faceți este să le puneți într-o soluție speciala de intretinere pe timpul noptii.

Caracteristicile lentilelor Air Optix for Astigmatism:

Air Optix for Astigmatism sunt lentilele torice lunare realizate din Lotrafilcon B - un material hidrogel silicon care le face mai permeabile cu pana la de 7 ori mai mult decat lentilele traditionale. Datorita constructiei unice a Air Optix for Astigmatism, utilizatorii lor sunt norocosi in a experimenta cel mai mare confort la purtare. Lentilele sunt concepute pentru a fi purtate in timpul zilei pentru o perioada de 30 de zile sau intr-un mod de folosinta extins (de pana la 6 nopti).

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact Air Optix for Astigmatism?

Acestea au fost proiectate pentru persoanele cu astigmatism care, uneori, adorm fara sa indeparteze lentila de pe cornee. Air Optix for Astigmatism oxigeneaza corneea in timpul somnului, dar acestea nu sunt proiectate pentru a fi utilizate in acest fel pentru mai mult de 6 ori in timpul perioadei de purtare (intr-o luna). De asemenea, ele sunt recomandate pentru toti cei care:

au o senzatie de disconfort in timpul utilizarii altor lentile pentru astigmatism
se plang de iritarea ochilor si inrosirea lor
prefera sa utilizeze lentile torice lunare
petrece multe ore pe zi in fata un calculator
sunt in cautarea unui confort ridicat atunci cand utilizeaza lentile de contact.

Ingrijirea corespunzatoare a lentilelor de contact:

Air Optix for Astigmatism sunt lentile lunare, ceea ce inseamna ca necesita o ingrijire sistematica. La sfarsitul zilei trebuie curatate utilizand o solutie pentru curatarea lentilelor si lasate in recipientul pentru lentile, umplut cu solutie cel putin cateva ore inainte de reutilizare. Va recomandam curatarea lor cu solutiile active sau alte solutii disponibile la Optilen. ro.

Informatii suplimentare:

Dioptrii + 6.00 la -10.00
Raza de curbura 8,7 mm
Diametru 14,50 mm
Numar de bucati/cutie 6buc
Timp de expediere 4 zile lucratoare

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Air Optix for Astigmatism 3 buc.Lentile de contact Alcon Air Optix For Astigmatism - 6 Buc - Lunar: Air Optix For Astigmatism 6 Buc Lunar, AirOptixForAstigmatism6BucLunar, Air Optix For Astigmatism 6 Buc Lunar, AirOptixForAstigmatism-6Buc-Lunar

3cheaps - compară prețuri pentru Alcon Air Optix For Astigmatism - 6 Buc - Lunar

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Alcon
Tip
Torice
Curbă de bază 
8.7
Diametru
14.5 mm
Cantitate
6 buc
Timpul purtării
Lunar
Conținut de apă 
33 %
Transmisibilitate oxigen 
108 Dk/t
Colorat
Nu
Tip
Torice
Curbă de bază 
8.7
Diametru
14.5 mm
Cantitate
6 buc
Timpul purtării
Lunar
Conținut de apă 
33 %
Transmisibilitate oxigen 
108 Dk/t
Colorat
Nu
Protecție UV
Nu
Meniu