Angelcare AC 017

Angelcare AC 017 Monitor de miscare cu placa de detectie wireless

Availability: In Stock
de la 391.00 RON loading...

caruciorbebe.ro
loading...

Monitor de miscare cu placa de detectie wirelessAngelcare AC 017  Monitorizarea wireless de ultima generatie si designul sofisticat insa intr-un sistem simplu de functionare ofera parintilor linistea de care au nevoie, permitandu-le acestora sa se relaxeze in timp ce bebelusul se odihneste.   Caracteristici: - Angelcare a fabricat cele mai bine-vandute si cele mai de incredere monitoare de miscare din lume. Placuta de detectare patentata este proiectata pentru a fi plasata sub salteluta patutului si a detecta miscarile bebelusului in timp ce acesta doarme. Alarma alerteaza parintii in cazul in care timp de 20 de secunde nu este detectata nici o miscare respiratorie. - Dupa 15 secunde in care nu este detectata nici o miscare poneste prealarma: se emite un singur sunet din unitatea parentala. Daca nici dupa alte 5 secunde nu este detactata nici o miscare, difuzorul unitatii emite alarma de miscare: beepuri continui cu sunete inalte. - Noul sistem de monitorizare fara cablu, cu senzor de detectare wireless ofera avantajul ca placuta este autonoma, iar legatura cu unitatea de alarma este facuta prin Bluetooth (un atu pentru parintii care se ingrijoreaza atunci cand achizitioneaza aparatura prevazuta cu cabluri). - Se poate adauga si combina cu orice tip de monitor pentru bebelusi . Modul perfect de completare daca deja detineti un monitor de miscare Angelcare si daca aveti nevoie sa monitorizati gemeni sau 2 bebelusi in aceeasi camera.
- Monitorul de respiratie Angelcare detecteaza fiecare miscare a bebelusului si poate fi folosit in orice tip de patut. In cazul folosirii acestuia intr-un patut pliant, se recomanda punerea unei placi de PFL intre baza patutului si partea inferioara a saltelei. - Sistemele de monitorizare a respiratiei de la Angelcare pot fi folosite cu orice tip de saltele, exceptand saltelele fabricate din spuma cu memorie sau saltele tip Purflo. - Sensibilitatea este ajustabila in trepte, pentru a se putea evita astfel alarmele false: setati la sensibilitate ridicata pentru nou-nascuti si apoi scadeti sensibilitatea pe masura ce copilul creste. - Functioneaza cu baterii ceea ce il face perfect pentru luat in calatorii (2x AAA baterii alkaline - nu sunt incluse)  Detalii tehnice:  - Atentionare sonora si vizuala a miscarii. - Indicator al nivelului de incarcare al bateriilor, luminita galbena si semnal sonor  Important
* Acest produs Nu este un dispozitiv medical si NU este destinat pentru a diagnostica, trata, atenua, vindeca sau preveni orice boala sau afectiune.
* Acesta este un produs pentru monitorizarea miscarii copiilor sanatosi si nu reprezinta un substitut pentru ingrijirea parinteasca.
* Monitorul de miscare Angelcare nu este conceput pentru a fi utilizat la adulti, copii sau sugari peste 24 de luni.    Monitor de miscare cu placa de detectie wirelessAngelcare AC 017Monitor respiratie bebelusi Angelcare AC 017: AC017

3cheaps - compară prețuri pentru Angelcare AC 017

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Angelcare
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu