Antonio Banderas Her Secret Game EDT 80ml

0 Recenzii

Antonio banderas Her Secret Game - EDT 80 ml

Availability: In Stock
de la 75.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Apa de toaletă de la Antonio Banderas Her Secret Game întruchipează seducția feminină și flirtul. Ce doamnă adevărată nu dorește să atragă atenție și să vadă privirile pline de încântare a celor din jur ?
Aroma din flori și fructe de la brandul spaniol este cel mai potrivit  pentru a descoperi natura schimbătoare a sexului frumos. Ca orice femeie, el este în același timp gingaș și pasional, sensibil și uneori timid. Compoziția parfumului inițial se simte cu note de fructe, apoi se revarsă ușor în parfumul verde de flori proaspete și rămâne pe corp cu o paletă ușoară de lemn de santal, mosc și patchouli.
Parfumul Antonio Banderas Her Secret Game va fi cadoul perfect pentru persoana iubită, prietena, colega sau ruda și vă va ajuta să găsiți cuvintele potrivite pentru a vă exprima sentimentele.Parfum Antonio Banderas Her Secret Game EDT 80ml: Her Secret Game EDT 80 ml, HerSecretGameEDT80ml

3cheaps - compară prețuri pentru Antonio Banderas Her Secret Game EDT 80ml

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Antonio Banderas
Grup tinta
Pentru femei
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
80 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Grup tinta
Pentru femei
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
80 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Meniu