Apple Magic Trackpad 2 (MJ2R2/MRMF2)

0 Recenzii

Apple Touchpad Apple Magic Trackpad 2, MJ2R2ZM/A, Bluetooth, Wireless, Silver

Availability: In Stock
de la 529.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiMagic Trackpad 2 include o baterie integrata si aduce in premiera functionalitatile Force Touch sistemelor desktop. Cei patru senzori de presiune de sub suprafata trackpadului va permit sa faceti clic oriunde si detecteaza diferente subtile ale presiunii aplicate, oferind functionalitati sporite. Magic Trackpad 2 beneficiaza si de o suprafata de sticla dintr-o margine in cealalta, care este cu aproximativ 30% mai mare fata de modelul anterior. Acest design, combinat cu un profil mai retras, face actiunile de glisare si derulare a continutului mai productive si mai confortabile ca niciodata. Magic Trackpad 2 se asociaza automat cu Mac-ul dumneavoastra, astfel incat sa puteti incepe lucrul imediat.
Greutate (Kg): 0.23
Garantie Persoana Fizica: 12
Garantie Persoana Juridica: 12
Conectare: Fara fir
Interfata mouse: Bluetooth
Gaming: Nu
Dimensiuni (W x D x H mm): 114.9 x 10.9 x 160
Altele: Compatibil cu Mac echipat cu Bluetooth și OS X v10.11 sau o versiune ulterioarăAlte accesorii laptop Apple Magic Trackpad 2 (MJ2R2/MRMF2): Magic Trackpad 2 MJ 2 R 2 MRMF 2, MagicTrackpad2MJ2R2MRMF2

3cheaps - compară prețuri pentru Apple Magic Trackpad 2 (MJ2R2/MRMF2)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Apple
Meniu