Aquaphor Amethyst

0 Recenzii

aquaphor Cana filtranta aquaphor Ametist 2.8 l + cartus B25 Maxfor (Amethyst 2, 8l czerwony + 1 wkład)

Availability: In Stock
de la 78.84 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Cana filtranta apa Aquaphor AMETHYST, cu 2 filtre Maxfor incluse   Cana filtrantă Amethyst este o cană filtrantă foarte utilă cu un design simplu, care este о alegere perfectă pentru utilizarea zilnica. Indicatorul atenţionează cand trebuie schimbat cartuşul. Lamelele situate pe capac, permit umplerea cănii fara a mai scoate capacul. Datorită compozitiei unice a cartuşului care conţine granule de cărbune activ de nucă de cocos, argint si fibre AQUALEN ® , AQUAPHOR ® oferă o apă cristalină, eliminand din apă clorul, fierul, plumbul, substanţele organice si alte substanţe nocive. Imbunataţeşte gustul și elimină mirosul neplăcut din apă. Toate piesele sunt fabricate din plastic special alimentar și nu conțin BPA. Rezultatul este o apa mai curata, mai limpede si cu un gust deosebit pentru baut, prepararea bauturilor calde sau reci si a unor mancaruri delicioase. De asemenea, veti avea mult mai putine depuneri de calcar pe aparatele dumneavoastra electrocasnice. Reduce contaminanții comuni din apa de la robinet, inclusiv clorul, compușii organici, metalele grele, rugina, fenolii.
Tehnologii inovatoare si de inaltă calitate implementate în producția de filtre de apă
Aqualen
Aqualen este un material fibros unic creat de Aquaphor. Ca parte componentă a cartușului, reduce în mod eficient metalele grele precum cupru, plumb, fier, mercur și izotopi radioactivi. Datorită proprietăților sale hidrofile, fibra Aqualen facilitează curgerea apei prin cartuș, făcând epurarea mult mai eficientă.

Fixarea dinamică a argintului
În filtrele Aquaphor folosim o metodă eficientă și sigură pentru eliminarea bacteriilor din apă. Datorită tehnologiei DFS, ionii de argint activ sunt bine fixați pe fibrele Aqualen, oferind protecție împotriva microorganismelor. O astfel de utilizare a argintului respectă standardele europene de siguranță.

DWAY - mineralizare optimă
Cu DWM obțineți întotdeauna apă potabilă sănătoasă, indiferent de calitatea inițială. Datorită tehnologiei DWAY, apa este îmbogățită cu un amestec echilibrat de minerale naturale, cum ar fi potasiu și magneziu. Concentrația elementelor minerale în apă variază de la 0,2 la 0,5 mg. eq (ppm) si are efecte benefice pentru organismul dumneavoastră, contribuind la armonizarea proceselor biologice.

CFB / Carbon Fiber Block
CFB este o tehnologie folosita la fabricarea cartușelor, bazata pe o mixtură de sorbenți din: carbon activ de nuca de cocos, argint si Aqualen. Cartușele care au la baza această tehnologie sunt mai eficiente și au o durată de viața mai mare.

IAM Adsorbție izotropica a matricei
Tehnologia IAM permite purificarea fină a fiecărei picături de apă. Acționând ca radăcinile unui copac, fibrele de Aqualen trec prin cartuș și leagă granulele de absorbanți intr-o structură densă. Apa este distribuită uniform in cartuș și contribuie la purificarea completă a apei. In cartușele Aquaphor, datorită tehnologiei IAM nu există particule libere care ar putea contribui la formarea de căi prin care apa poate trece fără a fi supusă procesului de tratare.

  • Capacitatea canii: 2.8 litri.
  • Capacitate palnie: 1.4 litri.
  • Durata de viața a filtrului: 200 L
  • Capac: Glisant
  • Indicator care ne atentioneaza cand trebuie schimbat cartusul.
  • Lamelele situate pe capac, permit umplerea canii fara a mai scoate capacul.
  • Viteza aproximativa filtrare : 0.3 litri/minut.
  • Cana contine element filtrant B100-25


 

3cheaps - compară prețuri pentru Aquaphor Amethyst

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Aquaphor
Meniu