Arianna - Dispozitiv nazal pentru aspirator casnic (2534)

Arianna - Dispozitiv nazal pentru aspirator casnic (2534)

Availability: In Stock
de la 45.00 RON loading...

babydino.ro
loading...

Arianna - Aspirator nazal Indicatii: Aspiratia secretiilor nazale la bebelusi si copii. Gripa este o boala foarte frecventa a copiilor. Una din cele mai mari probleme este ca bebelusul si copilasul inca nu pot sa-si sufle nasul. Un nas infundat cauzeaza mari neplaceri. Din aceasta cauza secretiile acumulate in nas ingreuneaza mult respiratia, produc indispozitii si pot deveni chiar si sursa altor complicatii daunatoare sanatatii: otite, sinuzite si imbolnavirea cailor respiratorii inferioare. Este importanta eliminarea sistematica a secretiei nazale si eliberarea cornetelor nazale. Acestui scop ii serveste in mod adecvat acest aspirator nazal pentru aspirarea nasului ? racordat la aspiratorul casnic. Desigur, consultatia medicala nu poate fi omisa: cauza scurgerilor purulente nazale indelungate trebuie sa fie stabilita de medic. Aspiratia secretiei serveste ca si adjuvant al tratamentului prescris de medicul de specialitate la refacerea starii generale si a respiratiei, respectiv pentru prevenirea complicatiilor. Acest aspirator nazal poate fi folosit si pentru igiena zilnica a copilului, fara a avea contraindicatii, incepand cu prima zi de viata! Utilizarea aspiratorului nazal ?Batista Bebelusului?: Introducem partea marcata cu ?C? in tubul flexibil al aspiratorului casnic. Bebelusul sau copilul va fi fixat in pozitie sezanda. Capul de aspiratie marcat cu A astupa complet nasul dintr-o parte. Instrumentul isi regleaza automat puterea de aspiratie! Aspiratia trebuie continuata cu intreruperi de cateva secunde, pana cand secretiile curg. Capul de aspiratie introdus in orificiul nazal poate fi miscat in sus, in jos si lateral. Aspiratia poate fi repetata zilnic de mai multe ori pana gripa sau raceala sunt vindecate. Modul de sterilizare: Se recomanda sterilizarea prin fierbere a capetelor de aspiratie marcate cu A. Asamblare: 1. Capul de aspirare marcat cu ?A? va fi introdus in partea marcata cu ?B?. 2. Punem in functiune aspiratorul casnic. Demontare: Scoatem partea marcata cu C din aspiratorul inca in functiune, dupa care deconectam aspiratorul.

3cheaps - compară prețuri pentru Arianna - Dispozitiv nazal pentru aspirator casnic (2534)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Arianna
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu