Auna Amp-2 BT

0 Recenzii

Auna Amp-2 BT, aplificator HiFi, 2 x 50 W, BT, USB, SD, 2 x intrări microfon, tuner radio FM, negru (JO2-AMP-2USB BLACK)

Availability: In Stock
de la 229.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Producator: Auna
Model: Amp-2 BT


Descriere
Pentru utilizare audio si multimedia, precum si seri furtunoase de karaoke: amplificatorul HiFi amp-2 de la auna . Cu auna Amp-2 BT, un smartphone, laptop sau tableta pot fi conectate la difuzoarele HiFi de acasa prin Bluetooth. Acest lucru va impiedica intreruperea conexiunii la accesarile preferate. Pe langa interfata Bluetooth, amplificatorul HiFi din fata ofera un port USB MP3, un cititor de carduri SD si un cititor de carduri MMC, precum si doua intrari de microfon de 6,3 mm. Conexiunea AUX poate fi utilizata pentru a conecta  MP3 playerele conventionale direct la un amplificator auna cu o putere de 2 x 50 W max. In plus, partea din spate ofera posibilitatea de a trimite un semnal audio prin iesirea liniei si de a folosi DVD player-ul ca sursa de sunet. Pentru redarea muzicii, 2 difuzoare pot fi conectate la unitate folosind terminalul multi-jack / surub din spate. Efectele bass, treble si ecou sunt controlate la infinit, afisajul LED ofera intotdeauna o imagine de ansamblu. Datorita telecomenzii incluse, cele mai importante setari pot fi facute si de pe canapea.

Amplificator Auna Amp-2 BT: Amp 2 BT, Amp2BT, Amp-2BT

3cheaps - compară prețuri pentru Auna Amp-2 BT

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Auna
Numar canale
2.0
Putere per canal
50 W
Intrari HDMI
Nu are
Intrari digitale (coaxiale)
Nu are
Intrare tuner
Nu
Intrare caseta
Nu
Numar canale
2.0
Putere per canal
50 W
Intrari HDMI
Nu are
Intrari digitale (coaxiale)
Nu are
Intrare tuner
Nu
Intrare caseta
Nu
Iesire caseta
Nu
Intrare CD
Da
Intrare AUX
Nu
Intrare Phono
Nu
Intrare line
Nu
Port USB
Da
Intrare casti audio
Nu
Latime
260 mm
Adancime
270 mm
Inaltime
110 mm
Greutate
2.1 kg
Suport DLNA
Nu
Meniu