Auna PLAYMOUNT 3, suport de perete pentru difuzoarele SONOS PLAY: 3, cotit & pliabil (LUA-PlayMount 3)

0 Recenzii

Auna PLAYMOUNT 3, suport de perete pentru difuzoarele SONOS PLAY: 3, cotit & pliabil (LUA-PlayMount 3)

Availability: In Stock
de la 89.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Film de acțiune, film documentar din junglă, cele mai recente CD-uri ale artiștilor preferați sau mult uitata placă de gramofon? Tot ce aveți poftă de: Filmele și muzica sunt o adevărată plăcere doar atunci când vă puteți bucura pe deplin de plăcerea audio. Cu acest lucru vă va ajuta suportul de difuzor Auna PlayMount 3 pentru că o calitate bună a sunetului este determinată nu numai de caracterul difuzorului în sine. Doar așezarea corespunzătoare a difuzorului decide dacă sunetul vine așa cum ar trebui. Pentru a obține un efect de sunet surround, ar trebui să atașați boxele pe perete. Acest lucru crește calitatea sunetului. Zilele când sunetul a fost absorbit de substrat sunt de domeniul trecutului. Oferiți sistemul dumneavoastră de muzică posibilitatea de a-și dezvolta performanțele. Grație suportului de difuzor Auna PlayMount 3 alinierea difuzoarelor va fi o jucărie. Pentru fixarea sigură pe perete a suportului nu veți avea nevoie de mai mult de două șuruburi. Sunetul perfect direcționat va fi convingător de la prima bătăie. Datorită tehnologiei avansate de rotație și înclinării, difuzoarele se rotesc în sus, în jos, la stânga și la dreapta, până când găsiți o locație ideală. Îndreptați difuzoarele spre canapea sau scaunul preferat, faceți-vă confortabil, cu un pachet de chipsuri sau înghețată și bucurați-vă de filme interesante sau cel mai recent CD al trupei preferate. Suport de perete cu o garanție de complimente: Suportul pentru difuzoarele Auna PlayMount 3 se potrivește perfect în orice cameră. Aveți dreptul să vă bucurați de un sistem complet de sunet audio.

3cheaps - compară prețuri pentru Auna PLAYMOUNT 3, suport de perete pentru difuzoarele SONOS PLAY: 3, cotit & pliabil (LUA-PlayMount 3)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Auna
Meniu