Auraton T-1 RT

0 Recenzii

Auraton Termostat de ambient fara fir AURATON T-1 R (T-1R)

Availability: In Stock
de la 125.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiTermostat de ambient neprogramabil cu unde radio Auraton T-1 RT
Auraton T-1 RT este un termostat fara fir, neprogramabil, foarte usor de utilizat. Setarea temperaturii ambientale dorite se realizeaza prin intermediul unei rotite, ce se bazeaza pe un microprocesor avansat, ultra eficient in controlul temperaturii, fiind un termostat optimizat sa functioneze cu o baterie pana la 20 de ani, ceea ce il face probabil termostatul cel mai ecologic din lume. Termostat de ambient neprogramabil cu unde radio Auraton T-1 RT - descriere

Baterie cu litiu preinstalata: un controler de temperatura wireless, echipat cu o baterie de litiu, produs de o companie elvetiana (swatch group). O astfel de baterie ofera un timp de functionare neintrerupta a unui controler Auraton T-1 pana la 20 de ani. Termostatele standard de temperatura necesita, de obicei, inlocuirea bateriei. Prin urmare, termostatul standard utilizeaza 20-40 baterii in 20 de ani. Acest lucru duce la costuri suplimentare si introduce substante nocive pentru mediu. Opereaza cu o sarcina maxima de pana la 16A. Un receptor Auraton T-1 RT este echipat cu un releu care poate functiona cu sarcina de pana la 16 A.
Comunicare fara interferente: auraton t-1 si auraton rt comunica la frecventa de 868 MHz. O transmisie foarte scurta si codata ofera o functionare eficienta si fara interferente.
Algoritm de memorie on/off: receptorul auraton RT este echipat cu un algoritm unic de analiza de cicluri ON/OFF. Memoria stocheaza ciclurile din ultimele 24 h. In cazul in care semnalul intre controlerul T-1 se pierde, receptorul RT va continua in mod automat executarea de cicluri stocate OFF-ON din ultimele 24 de ore. Aceasta permite repornirea transmisiei sau repararea unui controler T-1 cu nici o modificare importanta de confort

Termostat de ambient neprogramabil cu unde radio Auraton T-1 RT - date tehnice

Interval de functionare a temperaturii: 0-45 grdC
Interval de ajustare a temperaturii: 15-35 grdC
Hysterezis: +/- 0.2 grdC +/- 0.4 grdC
Nivelele temperaturii: 1
Functii aditionale: functie anti-inghet
Cicluri de lucru: zilnice
Frecventa radio: 868 Mhz
Sursa de alimentare emitator: baterie litiu preinstalata
Sursa de alimentare receptor: 230 V
Distanta maxima de operare: 30 m in incinta inchisa, pana la 300 m in spatiu deschis

 Termostat Auraton T-1 RT: T 1 RT, T1RT, T-1RT

3cheaps - compară prețuri pentru Auraton T-1 RT

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Auraton
Meniu