3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

BRUDER Camion Mercedes-Benz Arocs cu container Abroll (3622)

0 Recenzii

Bruder Camion Mercedes-Benz cu container pe role (3622)

Availability: In Stock
de la 299.80 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru BRUDER Camion Mercedes-Benz Arocs cu container Abroll (3622). Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Camionul cu container pe role este ideal pentru baietii pasionati de utilaje! Puterea si eficienta sunt esentiale in fiecare zi atunci cand va deplasati pe sosea sau lucrati pe santier. Mercedes-Benz a dezvoltat Arocs pentru a satisface in intregime aceste nevoi specifice. Pe langa adaugarea caracteristicilor tehnice, producatorul a revizuit, de asemenea, proiectul, spre exemplu, partea frontala a grilajului radiatorului detine un design menit sa asigure faptul ca utilajul este dur si practic. Modelul dispune de urmatoarele caracteristici: geamurile cabinei sunt realizate din policarbonat transparent de calitate, oglinzi exterioare rabatabile, usile se pot deschide, containerul poate fi coborat si are roti din cauciuc. Componentele sunt realizate din materiale precum ABS iar calitatea produsului este atestata de standardele germane de productie.

Atentie! Produsul este recomandat copiilor de peste 3 ani!
Dimensiuni: 53.5 x 18.5 x 22.5 cm. Scara 1:16.Masinute BRUDER Camion Mercedes-Benz Arocs cu container Abroll (3622): Camion Mercedes Benz Arocs cu container Abroll 3622, CamionMercedesBenzArocscucontainerAbroll3622, Camion Mercedes Benz Arocs cu container Abroll (3622), CamionMercedes-BenzArocscucontainerAbroll3622, Camion Mercedes-Benz Arocs cu container Abroll ( 3622)

3cheaps - compară prețuri pentru BRUDER Camion Mercedes-Benz Arocs cu container Abroll (3622)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
BRUDER
Meniu