Banner Running Bull AGM 80Ah EN 800A

0 Recenzii

Banner Baterii auto Banner Running Bull AGM 580 01 12V 80AH 800Aen

Availability: In Stock
de la 585.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

Capacitate 80 AhPolaritate NormalaCurent de pornire 800 ALungime 315 mmLatime 175 mmInaltime 190 mm Marca: Banner
Gama: RUNNING BULL AGM START STOP PLUS
Tara de origine: Austria
Garantie: 2 ani
Predati bateriile si acumulatorii auto in vederea valorificarii , conform  HG nr. 1132/2008  privind regimul bateriilor si acumulatorilor si al deseurilor de baterii si acumulatori.   Pentru bateriile auto livrarea in  sectorul 3 este gratuita , pentru  sectorul 2 si 4 cost transport 10 lei,  pentru  sectorul 1, 5 si 6 cost transport 20 lei . Aceasta taxa suplimentara se aduga la pretul produsului dupa finalizarea comenzii. (Exemplu : baterie auto pret "10" lei + taxa de livrare pentru fiecare sector in parte). Oferim garantie si montaj pe loc pentru oricare acumulator comercializat. Pretul bateriilor auto este valabil doar, daca se preda  bateria veche la schimb !  Daca nu se preda preda bateria veche, clientul trebuie sa achite suplimentar o taxa de  depozit in valoare de 10% din pretul bateriei noi. ( conform HG 1132/2008)  Taxa de depozit, se poate returna daca in termen de 30 de zile se preda bateria veche. Bateriile auto nu se pot livra in provincie. SPECIALIST ÎN SISTEME START/STOP – ABSOLUT FĂRĂ NECESITATE DE ÎNTREŢINERE. Rezistenţa mare faţă de solicitare ciclică şi forţa pură datorită tehnologiei AGM prezintă motivul pentru care bateria Running Bull AGM este prima opţiune pentru autovehicule prevăzute cu sistemul Start/Stop cu recuperarea energiei din frânare. Astfel arată aportul principal al societăţii Banner la mobilitatea ecologică şi la reducerea consumului de combustibil şi de emisie CO2. PENTRU UTILIZARE ÎNDELUNGATĂ ÎN CONDIŢII CELE MAI EXIGENTE.
Doar observând domeniului de aplicare unde se întrebuinţează bateria Running Bull este clar: aceasta are putere. Bateria Running Bull va face faţă în condiţii cele mai exigente – pe şantiere, pe teren sau în cazul transportului zilnic.
ÎN TIMPUL MONTĂRII BATERIEI NOI RUNNING BULL AGM ACORDAŢI ATENŢIA URMĂTOARELOR INFORMAŢII:
Tensiunea maximă de încărcare nu trebuie să depăşească 14,8 V! Din acest motiv controlaţi întotdeauna dimensionarea alternatorului din vehicul.
Utilizaţi numai încărcătoarele cu tensiune regulată, cu curbă IU şi cu programul de încărcare pentru baterii AGM/GEL.
A nu se deschide dopurile înşurubate ale bateriei Running Bull ! În cazul deschiderii se dezechilibrează raportul dintre hidrogen şi oxigen şi prin urmare are loc pierderea puterii.
Lăsaţi ca Bateria Running Bull să vă fie montată numai de către o firmă specializată.
* AGM = absorbent glass mat, electrolitul este absorbit în vată de sticlă şi este deci legat. vAcumulator auto Banner Running Bull AGM 80Ah EN 800A: Running Bull AGM 80 Ah EN 800 A, RunningBullAGM80AhEN800A

3cheaps - compară prețuri pentru Banner Running Bull AGM 80Ah EN 800A

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Banner
Capacitate
80 Ah
Putere de start 
800 A
Voltaj
12 V
Terminal baterie
Dreapta+
Latime
315 mm
Adancime
175 mm
Inaltime
190 mm
Capacitate
80 Ah
Putere de start 
800 A
Voltaj
12 V
Terminal baterie
Dreapta+
Latime
315 mm
Adancime
175 mm
Inaltime
190 mm
Meniu