Bausch & Lomb Soflens 38 - 6 Buc - Lunar

0 Recenzii

Bausch & Lomb SofLens 38 - 6 buc. - Lentile de contact lunare

Availability: In Stock
de la 71.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

Lentile de contact moi cu purtare lunara pentru persoanele cu miopie si hipermetropie.
Material: polymacon
Continut de apa : 38 %

Caracteristicile lentilelor SofLens 38:

SofLens 38 sunt lentilele de contact moi cu purtare lunara pentru persoanele cu miopie si hipermetropie. Acestea sunt realizate dintr-un material extrem de rezistent - polymacon, care in combinatie cu un continut de apa de 38% face lentila extrem de confortabila la purtare si rezistenta la formarea depozitelor de proteine.

Pe langa un confort sporit de utilizare intreaga luna, SofLens 38 ofera, de asemenea si o claritate foarte mare. Ele se centreaza foarte bine pe ochi si ofere o permeabilitate mare de oxigen, astfel incat ochii nu sunt nici congestionati, nici sensibili la infectii.

Cine ar trebui sa poarte lentiele SofLens 38?

Aceste lentile sunt perfecte pentru cei care sunt in cautarea unor lentile lunare confortabile la un pret accesibil. Ele sunt o alegere economica, dar care insa au si calitate foarte buna.

Ingrijirea corespunzatoare a lentilelor:

SofLens 38 sunt lentile lunare cu folosinta zilnica, dar daca doriti sa nu le purtati chiar zilnic, dupa indepartarea lor de ochi va recomandam sa le curatati bine cu o solutie pentru intretinerea lentilor si pastrate in recipientul special pentru lentile, umplut cu solutia de curatare timp de cateva ore inainte de reutilizare. Va recomandam pentru curatare, solutiile active sau orice alte solutii de intretinere a lentilelor disponibile pe Optilen. ro.

Informatii suplimentare:

Puterea +4,00 la -9,00
Raza de curbura 8,4 mm si 8,7 mm
Diametru 14,00 mm
Numar de lentile/cutie 6 buc

Lentilele cu BC 9.0 sunt trimise în termen de 20 zile lucrătoareLentile de contact Bausch & Lomb Soflens 38 - 6 Buc - Lunar: Soflens 38 6 Buc Lunar, Soflens386BucLunar, Soflens 38 6 Buc Lunar, Soflens38-6Buc-Lunar

3cheaps - compară prețuri pentru Bausch & Lomb Soflens 38 - 6 Buc - Lunar

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Bausch & Lomb
Tip
Sferice
Curbă de bază 
9.0
Diametru
14 mm
Cantitate
6 buc
Timpul purtării
Lunar
Conținut de apă 
38 %
Transmisibilitate oxigen 
24 Dk/t
Colorat
Nu
Tip
Sferice
Curbă de bază 
9.0
Diametru
14 mm
Cantitate
6 buc
Timpul purtării
Lunar
Conținut de apă 
38 %
Transmisibilitate oxigen 
24 Dk/t
Colorat
Nu
Protecție UV
Nu
Meniu