BenQ MH535

0 Recenzii

BENQ Proiector BENQ MH535, DLP, FHD 1920*1080, 3500 lm, 15.000: 1, Native 16: 9, (5 aspect ratio selectable), SmartEco 15.000 hours, speaker 2W, D- sub, RCA, HDMI, USB Type Mini B, audio in/ out, RS23

Availability: In Stock
de la 2,502.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

Videoproiector BenQ MH535, Full HD, 3500 lumeni, alb

Luminozitate mare si imagini clare, pentru sali de dimensiuni mici si medii Luminozitatea ridicata, de 3600 ANSI-Lumeni, a videoproiectorului BenQ MH535 permite realizarea de prezentari clare, intr-o sala cu pana la 10 de participanti, avand lumina ambientala. Dezbaterea, colaborarea dintre participanti, luarile de notite, sunt acum posibile, asa cum se cuvine unei prezentari de succes, fara nici un compromis de calitate si cu detalii evidentiate clar.

Contrast mare pentru texte clare Avand un contrast si un factor de umplere al pixelului cu mult peste media din industrie, videoproiectorul BenQ , produce imagini de o claritate uimitoare avand culoarea neagra reprodusa perfect, pentru detalii de exceptie in prezentarile ce contin texte, grafice si linii subtile. Factorul de umplere marit, accentueaza claritatea si diferenta intre alb si negru, evidentiaza imaginile colorate si reduce oboseala ochilor, pentru ca audienta sa ramana concentrata asupra continutului prezentarii

Rezolutie Full HD (1080p) pentru o afisare perfecta Rezolutia Full HD ofera un avantaj pentru prezentarile profesionale, proiectiile fiind desavarsite. Rezolutia mare, de 2 megapixeli, va ofera cele mai subtile detalii, claritate fara egal si instrumente suplimentare de afisare pentru prezentari cu continut diversificat

Conectivitate duala HDMI si VGA Cele doua porturi HDMI, precum si portul VGA, au fost gandite pentru a permite legarea mai multor surse de semnal si de a face comutarea mai usoara intre ele, fara pierdere de timp. Intrarile multiple de semnal, permit participantilor sa colaboreze imediat, fara a folosi adaptoare complicate sau de a fi nevoie de o structura IT costisitoare.

Corectie trapez pe verticala, pentru imagini aliniate perfect Functia 'Keystone' corecteaza efectul de trapez, atunci cand proiectorul nu este amplasat pe centrul ecranului de proiectie. Functia 'Keystone' face ca instalarea sa fie mult mai flexibila, oferind un interval generos de montaj in plan vertical.

Suporti de sustinere reglabili Superior videoproiectoarelor cu un singur suport de sustinere, acesta are trei suporti de sustinere reglabili (picioruse reglabile), pentru a-l putea amplasa in diverse scenarii de prezentari, crescand flexibilitatea utilizarii si usurand instalarea.

Acces la toate functiile de instalare, cu un singur buton Reproiectata atent, noua telecomanda BenQ, include un buton ('Quick Install') ce permite accesarea imediata a functiilor de instalare (cum ar fi 'Test Pattern' sau 'Keystone' - pentru alinierea perfecta a imaginii), fara sa trebuiasca sa navigati prin meniuri complicate.

Usa de vizitare accesibila usor, pentru inlocuirea lampii Gata cu mentenanta complicata, facuta doar de specialisti!. Usita de vizitare a lampii, pozitionata in partea de sus, permite oricui sa inlocuiasca, rapid si simplu, lampa videoproiectorului, indiferent ca acesta este montat pe tavan sau este pozitionat pe o masa.

Port 'Kensington Lock' pentru descurajarea furtului Proiectat pentru a asigura securitatea videoproiectorului amplasat pe masa si de a descuraja schimbarea amplasamentului acestuia, de catre alte persoane. Este o modalitate 'fizica' de protectie, pentru videoproiectoarele lasate nesupravegheate in salile de sedinte.

Sistemul 'Eco Cycle' Sistemul BenQ 'Eco Cycle', elimina risipa de energie, reduce timpul necesar pornirii videoproiectorului si micsoreaza cazurile de mentenanta, pentru reducerea costului de utilizare.

Sistemul 'Eco Cycle' Mod de functionare SmartEco :Tehnologia SmartEco analizeaza continutul ce urmeaza a fi afisat, ajustand in mod dinamic puterea lampii si determinand luminozitatea necesara pentru a oferi cele mai naturale culori si un contrast sporit. Se economiseste 70% din energia consumata de lampa, marind durata de viata a acesteia, in timp ce proiectiile vor fi perfecte, fara nici un compromis al calitatii. Mod de functionare 'Eco Blank' : Atunci cand nu este detectata nici o sursa de semnal, modul 'Eco Blank' va fi activat automat, dupa 3 minute de inactivitate, pentru eliminarea distragerii audientei si pentru a economisi energie. Mod de functionare 'Auto Power Off': Proiectorul BenQ se va opri (va intra in modul standby) in intervalul 16-20 minute de inactivitate, pentru a elimina risipa de energie si necesitatea supravegherii echipamentului atunci cand este in functiune. * Modurile de functionare 'Eco Blank' si 'SmartEco' pot sa fie activate direct de pe telecomanda videoproiectorului. Putere consumata de doar 0.5W in modul 'Standby' Atunci cand videoproiectorul este conectat la retea, dar nu este pornit, consumul se situeaza la mai putin de 0.5W, maximizand economia de energie.

Videoproiector BenQ MH535: MH 535

3cheaps - compară prețuri pentru BenQ MH535

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
BenQ
Tip proiector
DLP
Proiector 3D 
Da
Rezolutie
1920 x 1080
Aspect imagine
16:9
Contrast Ratio 
15000:1
Luminozitate 
3500 ANSI lumen
Dimensiune minima poza
30"
Tip proiector
DLP
Proiector 3D 
Da
Rezolutie
1920 x 1080
Aspect imagine
16:9
Contrast Ratio 
15000:1
Luminozitate 
3500 ANSI lumen
Dimensiune minima poza
30"
Dimensiune maxima imagine
300"
Reglaj trapez 
Da
VGA (D sub) 
Da
DVI I 
Nu
HDMI 
Da
Compozit video 
Da
LAN 
Nu
Latime
332.4 mm
Adancime
241.3 mm
Inaltime
99 mm
Greutate
2.42 kg
Consum
252 W
Nivel zgomot
29 dB
Telecomanda
Da
Durata de viata lampa
5000 ore
Speaker
Da
Putere difuzoare
1 x 2 W
Meniu