Bethesda DOOM (PC)

0 Recenzii

DOOM - joc pentru PC

Availability: In Stock
de la 32.27 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiProducator: Bethesda
Model: Doom (PC)


Descriere

Doom D1 Edition include:

- jocul Doom

- skin unic

- set de armura

- pack-ul Hack Module

Dezvoltat de catre id Software studioul care a pus bazele genului first-person shooter si care a creat modul de joc multiplayer Deathmatch DOOM revine si ofera o experienta shooter absolut fascinanta. Demonii necrutatori arsenalul nimicitor precum si miscarea rapida si fluida reprezinta fundatia unei experiente intense de tip first-person - indiferent daca alegi sa elimini hoardele de demoni din Iad in modul de joc single-player sau sa concurezi cu prietenii tai intr-unul dintre numeroasele moduri multiplayer.

Extinde experienta de gameplay cu ajutorul editorului SnapMap pentru a crea juca si impartasi continut cu ceilalti jucatori DOOM.

Ai un motiv pentru care te afli aici. Baza de cercetare de pe Marte a Union Aerospace Corporation este atacata de demoni. O singura persoana sta intre lumea lor si a noastra.

Esti Doom Marine si ai fost desemnat sa faci un singur lucru - sa-i distrugi pe toti!

Software - jocuri Bethesda DOOM (PC): DOOM PC, DOOMPC

3cheaps - compară prețuri pentru Bethesda DOOM (PC)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Bethesda
Platforma
PC
Categorie joc
Actiune
Platforma
PC
Categorie joc
Actiune
Meniu