Biovita Legend 800

0 Recenzii

Biovita Blender personal Biovita Legend-800

Availability: In Stock
de la 180.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Blenderul Biovita Legend-800® este un blender elegant, ce vă ajută să preparaţi smoothie-uri de fructe, sucuri cu gheaţă, băuturi pentru micul dejun sau pentru antrenamente. Utilizarea acestuia este foarte simplă, având un buton pentru măcinarea alimentelor mai delicate cât și unul pentru măcinarea ingredientelor mai dure. Adaugați ingredientele preferate în vasul blenderului, ataşaţi capacul cu lame şi aşezaţi-l în blender. La final, se desface elementul cu lame și se înlocuiește cu capacul pentru băut.

Vasul din Tritan®
Recipientele de 600 ml este din Tritan® Copolyester, sunt foarte rezistente, nu conțin BPA și nu țin gusturile și mirosurile preparatelor. Vasele poate fi curaţate manual sau în maşina de spălat vase.

Lame de inox pentru gheaţă
Lamele sunt realizate din inox şi pot măcina şi ingrediente tari precum gheața. Recomandăm adăugarea unor lichide (apă, sucuri) în vas atunci când se macină gheața sau alte iingrediente.

Putere: 800 W
Capacitate: 2 x 600 ml, incluse
Termen de garanţie: 2 ani

Turmix Biovita Legend 800: Legend800

3cheaps - compară prețuri pentru Biovita Legend 800

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Biovita
Meniu