Blaupunkt CRP 81USB

0 Recenzii

blaupunkt Radio cu ceas cu proiector si un USB de incarcare CRP81USB-ceas CRP81USB de radio (RADIOBUDZIK CRP81USB)

Availability: In Stock
de la 189.05 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Descriere:  Notiuni de baza in dimineata ... va fi vreodata distractiv? Trebuie intotdeauna sa fie asociata cu actiunea cea mai putin placuta a zilei? Desigur ca nu! Tot ce este nevoie pentru a iesi din pat este un semnal emis de noua alarma radio CRP81USB de la Blaupunkt.
Acest dispozitiv mic modern are un tuner radio FM cu un sintetizator de frecventa digital PLL si va permite sa programati 20 de posturi preferate. Functia de temporizare va permite de asemenea sa va opriti dispozitivul intr-o perioada de timp cuprinsa intre 5 si 90 de minute. Acest lucru este extrem de util daca adormiti in timp ce radioul este pornit.
Ceasul incorporat cu functie dubla de alarma va permite sa setati doa alarme diferite. Functia de amanare va fi cu siguranta apreciata chiar si de cei mai agitati de somnolenti deoarece acest mod ofera posibilitatea de ajustare intr-un interval cuprins intre 5 si 60 de minute.
Producatorul a asigurat de asemenea ca utilizatorii se simt pozitivi atunci cand se ridica dimineata deoarece pot seta alarma sub forma unei statii radio programate sau a unui semnal sonor. Astfel toata lumea isi poate alege modul preferat de a fi trezit!
Ecranul LED mare usor de citit cu iluminare reglabila ce arata timpul curent este vizibil chiar si de la o distanta mare. Datorita luminii de fundal cu LED cu intensitate reglabila dispozitivul arata foarte futurist mai ales noaptea cand este intunecat.    Modul de somn va permite sa setati ora cand dispozitivul se opreste. Acest lucru este extrem de util atunci cand adormiti in timp ce ascultati radioul.
Partea din spate a dispozitivului CR80USB are un port USB pentru incarcarea dispozitivelor mobile. Pur si simplu conectati ceasul de alarma radio la telefonul smartphone cu un cablu USB potrivit si incarcarea incepe automat.
Functia de intretinere a memoriei va asigura ca nu pierdeti setarile de alarma daca exista o intrerupere a alimentarii.
Un ceas cu alarma un radio un incarcator o lampa de noapte un termometru ... cu siguranta veti fi surprins placut de posibilitatile sale indiferent de functia ceasului desteptator CR80USB pe care doriti sa-l utilizati.Radio ceas cu alarma Blaupunkt CRP 81USB: CRP 81 USB, CRP81USB

3cheaps - compară prețuri pentru Blaupunkt CRP 81USB

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Blaupunkt
Meniu