Blumfeldt Optica Schönbrunn Fântâni Sphere Fountain bază curbată Solar 200 l / h Indicator baterie bazalt (SOL1-Schönbrunn)

Blumfeldt Optica Schönbrunn Fântâni Sphere Fountain bază curbată Solar 200 l / h Indicator baterie bazalt (SOL1-Schönbrunn)

Availability: In Stock
de la 559.00 RON loading...

electronic-star.ro
loading...

Ca un decor elegant  DuraMaxx Schönbrunn fântână solara stabilește accente de vară în grădini, terase,  sau sere. Pe o bază  ușor curbata, gri-neagra în aspect de bazalt  , apa tasneste constant ca un curent. Despre exterior putem vorbi despre  scara cu trepte care reușește, sa   se ruleze  înapoi în piscină pentru a începe din nou călătoria sa. Rezultatul este nu numai o caracteristică de apă atractiv vizual, ci și un peisaj de apă acustic liniștitor care  va invită să vă relaxați sau meditati, si  va oferă un fundal răcoritor. Atât fântana  cat și bilele  sunt realizate din polyresin și proiectate sub forma de blocuri de bazalt cioplite, ceea ce le dă un farmec deosebit de nobil, indestructibil. Moody este subliniat  ore intregi in întuneric sau pe timp de noapte formeaza  o coroană de lumini cu LED-uri luminoase și oferă o atmosferă unică. Cu toate acestea, caracteristica speciala a fântânii solar DuraMaxx Schönbrunn este independența completă de la sursa de alimentare conectata la rețea. După cum sugerează și numele, este numai alimentat de puterea soarelui. Pentru ca aceasta să funcționeze în mod corespunzător, aceasta include un panou solar cu o suprafață de aproximativ 300cm2 mare fotovoltaica. Chiar si in zilele noroase, acesta oferă suficient curent pentru a opera pompa și barbotarea mica de până la 200 de litri de apă pe oră prin mingea de deschidere. Produs în exces de curentul este stocat în baterie, inclusa. Odată încărcata complet puterea pompei și luminile LED de pe marginea fântânii functioneaza până la opt ore cu energie. Acest lucru elimină chiar și în funcționarea continuă fără costuri suplimentare de energie electrică. Pentru a atașa panourile solare, un vârf este inclus, care este  ușor și rapid în măsură să păstreze panourile solare pe tot parcursul zilei optim în soare. Opțional, atașamentul suport poate fi, de asemenea, instalat permanent. Întreaga Facilitate este echipata cu cabluri de spațioase, astfel încât suficientă libertate constă în plasarea pieselor. Cele 5m  de linii lungi pentru pompă și un inel cu LED-uri și indestructibilul de material plastic de apă permite, de asemenea, formarea de modele , cu sau fără o bază în centrul de iazuri mai mari .  Ascuns în furtun asigură efort pentru a transporta apa scoasa.  DuraMaxx este complet controlat prin intermediul unui panou de control pe baterie. Aici puteți selecta un comutator de mod între solar și baterie. Luminile LED porniesc automat atunci când janta de  închidere a panoului solar. Culori disponibile: negru

3cheaps - compară prețuri pentru Blumfeldt Optica Schönbrunn Fântâni Sphere Fountain bază curbată Solar 200 l / h Indicator baterie bazalt (SOL1-Schönbrunn)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Blumfeldt
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu