Bosch BCS61BAT2

0 Recenzii

Bosch Aspirator vertical cu acumulatori Unlimited Bosch BCS61BAT2 TRANSPORT GRATUIT

Availability: In Stock
de la 1,199.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiCel mai compact aspirator vertical multifuncțional cu acumulatori pe care îl oferim, într-o nuanță clasică de alb. Cei doi acumulatori interschimbabili fac parte din Sistemul Power for ALL și sunt compatibili cu mai multe unelte din gama de produse verzi Bosch.

  • Compact: manevrare fără efort și utilizare flexibilă, datorită designului compact și greutății reduse.
  • Autonomie extinsă: acumulatorul interschimbabil îți permite să prelungești durata de funcționare dacă este necesar.
  • Sistemul Power for ALL: acumulatorul face parte din sistemul de acumulatori Bosch Home & Garden de 18 V (gama verde de scule electrice și unelte de grădinarit).
  • Fabricat în Germania: standarde de înaltă calitate și teste amănunțite pentru satisfacție de lungă durată.
  • Curățenie eficientă: peria AllFloor Power Brush și motorul compact Digital Spin îți permit să cureți orice tip de pardoseli.
 ComfortManevrare fără efort și utilizare confortabilă datorită designului compactAspirare cât se poate de ușoară. Designul compact și greutatea redusă fac curățarea mult mai confortabilă. Aspiratorul vertical Unlimited Serie | 6 cântărește numai 1.4 kg, iar împreună cu tubul și cu duza numai 2.3 kg. Acum este mult mai ușor să aspiri toate suprafețele, de la podea până la tavan.  Curățare pe toate suprafețele - pardoseli, tavan și mașinăDesignul compact, bateriile interschimbabile și accesoriile multiple fac mult mai ușoară aspirarea pe toate suprafețele, de la pardoseli până la tavan, chiar și interiorul mașinii. PerformanțăAcumulatori compatibili cu o gamă largă de scule electrice și de grădinarit Bosch de 18 V. Majoritatea dispozitivelor au tipuri diferite de acumulatori ceea ce poate fi incomod. Acumulatorii interschimbabili Power for ALL fac parte din sistemul de acumulatori de 18 V pentru casă și grădină (gama de produse verzi Bosch). Aceștia sunt compatibili cu numeroase aparate electrice și cu diferite unelte de grădinărit de la Bosch. Motor fără perii și perie electrică pentru performanță ridicată. Meriți performanțe ridicate pentru curățenia casei tale. De aceea, am dotat aspiratorul nostru Unlimited cu cea mai recentă tehnologie (motor fără perii) făcând motorul puternic, fiabil și fără emisii. În combinație cu peria AllFloor Power de la Bosch, acesta îți asigură o curățare temeinică pe toate suprafețele. Autonomie extinsă cu ușurință datorită setului de acumulatori interschimbabili. Dorești să cureți toată casa fără să rămâi în pană de energie? Dacă dorești flexibilitate mai mare în privința duratei de funcționare, un acumulator suplimentar îți permite să prelungești perioada de aspirare. CalitateCalitate fabricată în Germania. Prețuiești calitatea superioară? Aspiratorul Unlimited Serie | 6 este dezvoltat și produs în fabrica noastră, cu peste 80 de ani de experiență în producția de aspiratoare. Aspiratoarele noastre au câștigat multe premii la testele consumatorilor și au trecut sute de ore de testare în faza de dezvoltare.Aspirator, masina de curatat Bosch BCS61BAT2: BCS 61 BAT 2, BCS 61BAT2, BCS61BAT 2

3cheaps - compară prețuri pentru Bosch BCS61BAT2

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Bosch
Stocarea prafului 
In rezervor
Tip aspirator 
Aspirator vertical
Alimentare
Acumulator
Tensiune acumulator
18 V
Capacitate colectare
0.3 liter
Curatare uscata
Da
Stocarea prafului 
In rezervor
Tip aspirator 
Aspirator vertical
Alimentare
Acumulator
Tensiune acumulator
18 V
Capacitate colectare
0.3 liter
Curatare uscata
Da
Curatare umeda
Nu
Filtru HEPA 
Nu
Aspirator filtrare prin apa
Nu
Putere reglabila de aspirare
Da
Aspirator de mana detasabil
Nu
Greutate
2.3 Kg
Dimensiuni (latime x inaltime x adancime)
20 x 122 x 26.5 cm
Meniu