Bosch KIR31AF30

0 Recenzii

Bosch Kir31af30 Transport Gratuit

Availability: In Stock
de la 2,480.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiDetalii VarioShel f: ai nevoie de spațiu. Ai spațiu. Raftul VarioShelf divizat, din sticlă securizată, poate fi ajustat fără efort pentru punerea și scoaterea din frigider a unor articole. Este ideal pentru articole mai mari, precum sticlele sau bolurile înalte, și îți oferă flexibilitate completă atunci când ai nevoie de mai mult spațiu. O jumătate a raftului glisează ușor sub cealaltă, fiind astfel deosebit de comodă. FreshSense: climatul de depozitare perfect. Datorită condițiilor optime de depozitare, alimentele tale își păstrează consistența ideală, înghețata, de exemplu, nu este nici prea moale nici prea tare. O temperatură constantă în interiorul frigiderului este un factor decisiv pentru mai multă prospețime și savoare. Senzorii FreshSense monitorizează în mod constant temperatura ambiantă, pe cea din frigider și pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatură constantă în interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioară. Iluminare LED: menține conținutul frigiderului tău în lumina potrivită. Iluminarea cu LED aduc un concept de iluminat complet nou frigiderului tău, garantând o lumină uniformă dar nu orbitoare, a interiorului. Iluminarea LED utilizează mai puțină electricitate decât sursele convenționale de iluminare și durează toată durata de funcționare a aparatului. Protejează alimentele răcite cu funcția SuperCooling. Dacă este activată funcția SuperCooling, alimentele abia cumpărate sunt răcite mai repede. În același timp, aceasta previne încălzirea alimentelor care se află deja în frigider. Temperatura este redusă printr-o apăsare de buton până la cel mai redus nivel de 2°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, funcția comută automat înapoi după aproximativ 6 ore. Specificatii Clasa de eficienţă energetică: A++ pe o scară a clasei de eficiență energetică de la A+++ la D.
Consum de energie: 100 kWh/an
Capacitate totală netă: 172 l
Nivel de zgomot: 33 dB(A) re 1 pW
Iluminare interioară cu LED
Reglare electronică a temperaturii, afişaj digital
FreshSense - temperatură constantă asigurată de senzori inteligenţi de monitorizare
Dezgheţare automată a frigiderului
Funcţie de super-răcire
Sistem de avertizare acustică pentru uşă deschisă Capacitate netă frigider: 172 l5 rafturi din sticlă securizată (4 ajustabile pe înălţime), din care 1 x raft vario divizabil, 1 raft extensibil easyAcces5 suporturi pe uşă, din care 1x compartiment lactate (unt / brânză)
1 Sertar VitaFresh plus cu controlul umidității - fructele și legumele își păstrează vitaminele și își mențin prospețimea de până la 2 ori mai mult timp
Clasa climatică SN-T
Instalare uşoară
Uşă cu deschidere spre dreapta, reversibilă
Putere conectată: 90 W
Mânere pentru transport uşor
Dimensiuni (Î x L x A): 102 x 56 x 55 cm
Dimensiune nişă (Î x L x A): 102.5 cm x 56 cm x 55 cm2 x suport pentru ouăSuport pentru sticleFrigider Bosch KIR31AF30: KIR 31 AF 30, KIR 31AF30, KIR31AF 30

3cheaps - compară prețuri pentru Bosch KIR31AF30

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Bosch
Categorie
Incorporabil
Model 
Cu o singura usa
Frigider fara congelator
Da
Frigider Industrial
Nu
Clasa energetica 
A++
Consum anual de energie
100 kWh/an
Clasa climatica 
SN T
Categorie
Incorporabil
Model 
Cu o singura usa
Frigider fara congelator
Da
Frigider Industrial
Nu
Clasa energetica 
A++
Consum anual de energie
100 kWh/an
Clasa climatica 
SN T
Numar rafturi
5
Latime
55.8 cm
Inaltime
102.1 cm
Adancime
54.5 cm
Capacitate neta frigider
174 litri
Usa reversibila
Da
Display
Da
Dozator de apa
Nu
Dozator de gheata
Nu
Numar de compartimente pe usa
5
Numar compresoare
1
Nivel zgomot
33 dB(A)
Meniu