Braun ThermoScan 5 (IRT 6020)

0 Recenzii

Braun Termometru digital ureche Braun IRT 6020 (Contact measurement; white color) (IRT 6020)

Availability: In Stock
de la 187.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Producator: Braun
Model: ThermoScan 5 (IRT 6020)


Descriere

Datorită tehnologiei sale brevetate, Braun ThermoScan (R) este deja considerat ca un punct de referință pentru precizie și este utilizat pe scară largă și aprobat de către medici din Europa. Braun ThermoScan este (R) marca nr.1 recomandat de specialisti din domeniul sanatatii.
De ce este urechea un loc excelent pentru a măsura temperatura ?

Braun ThermoScan (R) , prin tehnologia infrarosu  măsoară căldura generată de timpan și țesutul inconjurător. Cand Braun ThermoScan (R) IRT este plasat in ureche, se monitorizează continuu căldura infraroșii emise de către timpan și țesutul inconjurător. Avand in vedere că timpanul este bogat vascularizat , urechea reflectă exact temperatura corpului de baza. Ca urmare, atunci cand temperatura crește, este imediat detectabila in ureche.

Dovedit mai precis decat temperatura masurata rectal *

Braun ThermoScan (R) termometru ureche a fost dovedit a fi mai precis decat termometrele rectale *. Braun ThermoScan (R) este un mod simplu, ușor și precis de a verifica temperatura copilului, folosind varful moale mic, temperatura este luată ușor in urechea copilului in doar cateva secunde, cu o precizie profesionala.
Varful pre-incălzit și ExacTemp (R) tehnologie pentru precizie profesionale - patentate

Spre deosebire de alte termometre, Braun ThermoScan (R) termometru ureche dispune de varf incălzit in prealabil ,patentat care minimizează efectul de răcire a canalului auricular. Intrucat varful altor termometre poate răci zona in ureche in cazul in care temperatura se măsoară, rezultand in lecturi variabile sau inexacte, varful este pre-incălzit inainte de utilizare, pentru a asigura acuratețea profesionala Speculum moale și varful incalzit asigură confort si blandete . In plus, ExacTemp (R) sistemul de ghidare confirmă poziția corectă și citirea precisă cu o lumină și un semnal sonor.

Potrivit pentru a lua temperatura pentru toate varstele

Sonda de Braun ThermoScan (R) a fost conceput pentru a evita afectarea timpanului, indiferent de varsta persoanei. Chiar dacă sonda nu se incadrează in canalul urechii a unui nou-nascut, studiile clinice au confirmat faptul că valorile temperaturii exacte pot fi obținute in această grupă de varstă atunci cand Braun ThermoScan(R) este folosit foarte atent.

Măsoară ușor temperatura, fără a provoca stres

Spre deosebire de alte termometre ureche BRAUN ThermoScan 5 are un varf incălzit care reduce discomfortul și, totodata determina masurarea temperaturii precisă. Precizie de măsurare, care se ridică la două zecimi de grad , este cea mai buna alegere pentru profesioniștii , dar, de asemenea, pentru fiecare familie.

Termometru Braun ThermoScan 5 (IRT 6020): ThermoScan 5 IRT 6020, ThermoScan5IRT6020

3cheaps - compară prețuri pentru Braun ThermoScan 5 (IRT 6020)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Braun
Tip
Termometru Ureche
Afișaj Temperatură
Digital
Tip
Termometru Ureche
Afișaj Temperatură
Digital
Meniu