Bresser Junior 8855002

0 Recenzii

Bresser Set microscop BRESSER BIOLUX CA 40X-1024X 8855002 (OS. 8855002)

Availability: In Stock
de la 559.24 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Un microscop destinat utilizatorilor incepatori dar si avansati. Acesta este mai mult decat doar un microscop clasic. Setul microscop Bresser Biolux CA 40x-1024x este robust si versatil. Nu oferiti copiilor o simpla jucarie ce in curand va ramane neutilizata intr-un colt. Acest set cu microscop, impreuna cu gama extinsa de accesorii permite o introducere in lumea microcosmosului, copii vor primi mult mai mult decat o simpla jucarie. Cu acest microscop, copii vor explora singuri lumea microcosmosului si vor afla din ce sunt facute lucrurile inconjuratoare.
Faceti poze prin microscop cu telefonul dumneavoastra mobil
Cu adaptorul pentru smartphone inclus, va fi o joaca de copii! Atasati telefonul mobil la adaptorul smartphone si asezati camera foto in dreptul ocularului. Puteti capta fotografii sau clipuri direct pe telefonul dumneavoastra.
Principalele caracteristici:
- microscop foarte versatil datorita lumini incidente si transmise- lumina incidenta pentru observarea obiectelor netransparente- lumina transmisa pentru observarea obiectelor transparente- suportul universal permite captarea imaginilor cu propriul dumneavoastra telefon- alimentarea cu baterii si geanta de transport il face extrem de mobil- gama bogata de accesorii
Kitul include:
- microscop- geanta de transport- adaptor smartphone- doua oculare (WF10x, WF16x)- trei obiective (4x, 10x, 40x)- obiectiv Barlow- 5 lamele pentru preparate- pipeta- microtom- trei baterii AAA- manual de utilizare
Microscop Bresser Junior 8855002: Junior8855002

3cheaps - compară prețuri pentru Bresser Junior 8855002

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Bresser
Meniu