3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Bridgedale Explorer HW Merino Comfort Woman pentru femei Storm M

0 Recenzii

Bridgedale Explorer HW Merino Comfort Woman pentru femei Storm M

Availability: In Stock
de la 109.46 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Bridgedale Explorer HW Merino Comfort Woman pentru femei Storm M. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Profitați la maximum de încălțămintea dumneavoastră de calitate datorită caracteristicilor șosetelor outdoor. Există o singură rețetă adecvată: Șosete de calitate + încălțăminte de calitate = 100 % confort. Șosete de drumeție Bridgedale Explorer HW Merino Comfort pentru femei sunt șosete rezistente și călduroase, adecvate pentru condiții reci, pentru expediții dificile pe terenul alpin sau pentru a urca în cele mai înalte locuri din lume. Tricotul froté călduros și moale de lână Merinos de cea mai bună calitate te încălzește întotdeauna în mod sigur. Datorită construcției Y-heel, șosetele stau constant pe picior și nici nu se mișcă. Șosetele au o viață foarte lungă și datorită tehnologiei Thermo Fit își păstrează forma după fiecare spălare. Alegerea ideală pentru ascensiuni alpine sau drumeții pe timp, când temperaturile scad mult sub zero.

3cheaps - compară prețuri pentru Bridgedale Explorer HW Merino Comfort Woman pentru femei Storm M

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Bridgedale
Meniu