3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Bridgedale Hike MW Merino Performance pentru bărbați Gunmetal EUR 41-43

0 Recenzii

Bridgedale Hike MW Merino Performance pentru bărbați Gunmetal EUR 41-43

Availability: In Stock
de la 109.46 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Bridgedale Hike MW Merino Performance pentru bărbați Gunmetal EUR 41-43. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Profitați la maximum de încălțămintea dumneavoastră de calitate datorită caracteristicilor șosetelor outdoor. Există o singură rețetă adecvată: Șosete de calitate + încălțăminte de calitate = 100 % confort. Șosete de drumeție pentru bărbați pentru tot parcursul anului Bridgedale, de grosime medie cu amortizare consolidată sub talpă. Datorită lânii Merinos de înaltă calitate, șosetele sunt foarte călduroase chiar și atunci când sunt umede din transpirație. Sistemul Bridgedale Moisture Management asigură transferul perfect de umiditate de pe piele, oferind o senzație de uscat și confort. Fusion Tech este o tehnologie unică de tricotare cu fibre și microfibre prin care se atinge o calitate excepțională datorită căreia firma Bridgedale se situează în top pe piața mondială.

3cheaps - compară prețuri pentru Bridgedale Hike MW Merino Performance pentru bărbați Gunmetal EUR 41-43

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Bridgedale
Meniu