3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Bridgedale Merino Hiker pentru femei Berry EUR 41-43

0 Recenzii

Bridgedale Merino Hiker pentru femei Berry EUR 41-43

Availability: In Stock
de la 56.88 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Bridgedale Merino Hiker pentru femei Berry EUR 41-43. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Profitați la maximum de încălțămintea dumneavoastră de calitate datorită caracteristicilor șosetelor outdoor. Există o singură rețetă adecvată: Șosete de calitate + încălțăminte de calitate = 100 % confort. Șosetele de drumeție Bridgedale Merino Hiker pentru femei sunt șosete pentru trei anotimpuri (primăvară-vară-toamnă) adecvate pentru vreme caldă. Tehnologia Merion FusionTech combină proprietățile naturale ale lânii Merino cu materiale funcționale sintetice. Producătorii au reușit astfel să realizeze șosete accesibile cu proprietăți funcționale excelente. Șosetele elimină excelent umiditatea și izolează foarte bine. Datorită lânii Merino, vă vor ține cald dacă vremea se răcește brusc. Aceste șosete universale sunt adecvate mai ales pentru ture mai lungi și trekking în condițiile climatice de la noi.

3cheaps - compară prețuri pentru Bridgedale Merino Hiker pentru femei Berry EUR 41-43

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Bridgedale
Meniu