Brother P-Touch Cube plus (PT-P710BT)

0 Recenzii

Brother PT-P710BT PTP710BTXG1 aparat de etichetat

Availability: In Stock
de la 478.35 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

P-touch CUBE Plus este o imprimanta de etichete cu Bluetooth si acumulator. Se pot imprima etichete rezistente de pe PC si Mac. Imprimanta se alimenteaza prin portul USB al computerului. Se pot imprima etichete direct de pe smartphone sau tableta. Se pot crea cu usurinta etichete de pe PC sau Mac, se pot include imagini sau logo-uri ale companiei, coduri de bare, chenare si simboluri. Va puteti conecta cu dispozitivul Android sau Apple prin Bluetooth si cu ajutorul aplicatiei Brother iPrint&Label sau P-touch Design&Print puteti crea si imprima etichete. Imprimanta de etichete P-touch CUBE Plus are integrat acumulator li-ion, iar optiunea de a incarca prin USB va ofera garantia ca imprimanta poate fi utilizata oriunde si oricand. Forma ei compacta si dimensiunile mici va ofera posibilitatea sa o transportati foarte usor: 128mm x 67mm x 128mm cu greutatea de 0.67 Kg. Imprimati etichete rezistente de pana la 24mm latime si pana la 500mm lungime. Imprimanta P-touch CUBE Plus contine:

 • bateria Li-ion integrata in imprimanta
 • benzi de etichete (caseta) cu dimensiunea de 24mm x 4m (negru pe alb)
 • cablu USB
 • ghid de instalare si confirgurare rapida
 • Se pot utiliza benzi Tze cu dimensiunile: 3.5mm, 6mm, 9mm, 12mm, 18mm, 24mm. Conectivitate:
 • profile Bluetooth: SPP (Serial Port Profile) | MFI (Made for iPhone, iPad, iPod
 • interfata USB: Micro USB cu reincarcarea acumulatorului
 • Imprimati etichete de pe Windows sau MacBrothe P-touch Editor este o aplicatie ce permite crearea si editarea etichetelor. Se pot adauga imagini de tip logo companie sau puteti simplu selecta dintre numeroasele sabloane, chenare sau simboluri speciale. Daca este necesar, se pot include si coduri de bare. De asemenea, se pot crea legaturi catre fisiere Excel sau CSV pentru a putea imprima cu usurinta etichete multiple cu diferite detalii. Aplicatii pentru Android si iOSAplicatiile iPrint&Label si P-touch Design&Print de la Brother sunt complet gratuite si se conecteaza la imprimanta de etichete prin Bluetooth. Aplicatiile pot fi utilizate de pe smartphone sau tableta. Etichetele pot fi previzualitate si editate inainte de imprimare. Puteti descarca aplicatiile de aici:iPrint&Label: App Store | Google Play StoreP-touch Design&Print: App Store | Google Play Store  Maşină de etichetat Brother P-Touch Cube plus (PT-P710BT): P Touch Cube plus PT P 710 BT, PTouchCubeplusPTP710BT, P Touch Cube plus (PT P710BT), P-TouchCubeplusPT-P710BT, P Touch Cube plus (PT-P710BT), P-Touch Cube plus (PT-P710 BT)

  3cheaps - compară prețuri pentru Brother P-Touch Cube plus (PT-P710BT)

  Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
  Brand
  Brother
  Meniu