3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/4 oferte.

loading

Brother SDX2200D ScanNCut

0 Recenzii

Brother Masina ScanNCut SDX2200D, Scaneaza si Decupeaza

Availability: In Stock
de la 2,644.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Brother SDX2200D ScanNCut. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

loading...

loading...

loading...
De ce sa iei pentru acasa un ScanNCut?
SDX2200D este editia noastra cea mai precisa, stabila si bazata pe functionalitati de pana acum. De sine statatoare, fara a fi nevoie de hardware sau software suplimentar, ScanNCut este singurul aparat de taiat pentru acasa si hobby, din lume, care poate face acest lucru. Deoarece creativitatea Dvs. este esentiala, ScanNCut are un scanner incorporat si este dotat cu 1435 proiecte, modele si fonturi. Puteti chiar sa va creati propriile modele prin intermediul ecranului tactil color de 5, salvati in memoria aparatului Dvs. si folositi iar din cand in cand. Cu lama si reglare automata, orice persoana cu orice abilitati poate crea rapid cu tesaturi de pana la 3mm grosime – perfect pentru cei aflati la inceputul calatoriei de creatie pana la cei care creaza deja de ani de zile.
Iar acum cu 132 modele Disney, ScanNCut SDX2200D este chiar mai minunata decat inainte. Luati-o acum pe a Dvs.
Design-ul de interior deosebit este usor de realizat cu ajutorul alimentatorului cu rola a ScaNCut. Creati autocolante pana la aproape 1,8 m pentru decorarea casei sau ferestrelor de magazin*. De asemenea este perfect pentru un volum mare, precizie si taieri repetate de stickere sau logo.

Scaner incorporat
Scaneaza practic orice - un desen, decupaje din reviste, fotografii dragi si multe altele. Creati nenumarate decupaje si desenati modele si salvati in memoria aparatului. Scanare 600dpi catre USB
Scanati si salvati imaginile in format  jpeg direct pe o unitate flash USB folosind portul incorporat.
Scan-to-cut-data
Scanati, editati si creati propriile modele. Salvati si utilizati pentru a taia, a desena, a embosa, a infolia sau a decupa*
* Pentru functionalitati premium sunt necesare achizitii suplimentare
Taiati pana la 3 mm grosime
Cu lama automata taiati fara efort materiale precum spuma si fetru.
Senzor de lama
Lama automata detecteaza grosimea materialului, eliminand presupunerile. Taiere perfecta de fiecare data.
Taiere directa
Nu va mai chinuiti sa decupati manual modele din hartie sau tesatura. Scanati, evidențiati si decupati! Suprafata de taiere de 297mm.
Lama automata pentru tesatura subtire
Special conceput pentru a taia cu atentie tesatura folosita pentru cuverturi si aplicatii.
140 de modele pentru cuverturi si aplicatii, incorporate
Chemam toti amatorii de cuverturi! Taiati perfect piese pentru cuverturi si aplicatii printr-o simpla apasare de buton.
Rezerva de cusatura si ghidaje pentru cusut
Adaugați rezerve de cusatura in pasi de un sfert de inch pentru distribuirea usoara a modelelor

 
Trusa de strasuri
Adaugati stralucire la orice creatie cu ajutorul trusei de strasuri, ce include 1450 strasuri de diferite culori si dimensiuni cu fixare la cald, sabloane si foi de transfer , ustensile de lustruit si multe altele.
Trusa de decupare / perforare a hartiei
Modelele perforate complicate sunt foarte usor de realizat cu ajutorul trusei de perforare a hartiei. Cu ajutorul dispozitivului inovativ de decupare cu ac si un bonus de 30 de modele de perforare nu va mai fi nevoie sa pierdeti timp sa taiati manual sau sa va fortati ochii sa decupati modele foarte mici.
Kit de embosare
Puneti-va amprenta pe metal sau hartie cu ajutorul kitului de embosare. Include foi de argint si alama, sabloane, ustensile, 50 de modele de embosare bonus si toate ustensilele de care aveti nevoie pentru a incepe.
Kit de caligrafie
Cand cuvintele conteaza kitul de caligrafie este pentru Dvs. Cu 31 de fonturi, logo-uri si modele, priviti cum suportul special creat si penitele aduc frumusetea curgatoare a caligrafiei in ScanNCut.
Modelele Disney continute in acest produs sunt numai pentru uz personal, nu si comercial.
Nu se acorda licenta pentru utilizare in scopuri comerciale a acestor modele si orice utilizare de acest fel este strict interzisa.
 
Tipurile de materiale utilizate cu ScanNCut SDX2200:

Hartie intre 0.1mm - 0.5mm
Carton 0.5 mm
Bumbac 0.25 mm
Fetru tare 3 mm
Denim 0.75 mm
Folie de plastic 0.2 mm
Vinyl 0.2 mm
Folie magnetica 0.3 mm
Folie spuma 3 mm

Pentru mai multe informatii consultati manualul masiniiMasina de cusut Brother SDX2200D ScanNCut: SDX 2200 D ScanNCut, SDX2200DScanNCut, SDX 2200D ScanNCut

3cheaps - compară prețuri pentru Brother SDX2200D ScanNCut

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Brother
Meniu