3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Buff Adventure Scuba Blue Albastru (118390.796. 10.00)

0 Recenzii

Buff Adventure Scuba Blue Albastru (118390.796. 10.00)

Availability: In Stock
de la 96.95 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Buff Adventure Scuba Blue Albastru (118390.796. 10.00). Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Eșarfă multifuncțională pentru copii Buff Adventure Scuba Blue, potrivită pentru copiii între 4 și 12 ani. Întreaga parte interioară a eșarfei este confecționată din lână fină, în timp ce partea exterioară este din microfibră, imprimată cu un motiv original. Este fabricată folosind materiale reciclate. Este confortabilă, alungită, multifuncțională și oferă o protecție ridicată împotriva soarelui, ceea ce o face un accesoriu versatil pentru toate activitățile de iarnă la fel ca și BUFF-ul original, o poți purta pe gât, ca o glugă, o bandă, o șapcă ... În vreme rece vă va proteja de frigul de la ciclism, schi, alergare sau drumeții. La soare, oferă o protecție ridicată împotriva radiațiilor UV dăunătoare (UPF 50+) și oferă o îndepărtare excelentă a transpirației dacă vă bazați pe ea. Eșarfa UPF50 + oferă un grad ridicat de protecție împotriva radiațiilor UV dăunătoare. Tehnologie Ultrastretch: eșarfa este elastică în toate direcțiile, ceea ce o face foarte confortabilă de purtat. Fabricată în principal din materiale reciclate. Ne pasă de planeta noastră. Se usucă repede Dimensiune universală. Eșarfa se potrivește bine cu majoritatea adulților. 97% poliester, 3% elastan

3cheaps - compară prețuri pentru Buff Adventure Scuba Blue Albastru (118390.796. 10.00)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Buff
Culoare
Albastru
Culoare
Albastru
Meniu