3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Buff Butterfly Pink Roz (121632.538. 10.00)

0 Recenzii

Buff Butterfly Pink Roz (121632.538. 10.00)

Availability: In Stock
de la 133.95 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Buff Butterfly Pink Roz (121632.538. 10.00). Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Eșarfă multifuncțională pentru copii Buff Butterfly Pink, potrivită pentru copiii între 4 și 12 ani. Întreaga parte interioară a eșarfei este confecționată din fleece, în timp ce partea exterioară este din microfibră, imprimată cu un motiv original. Este fabricată folosind materiale reciclate. Este confortabilă, alungită, multifuncțională și oferă o protecție ridicată împotriva soarelui, ceea ce o face un accesoriu versatil pentru toate activitățile de iarnă. La fel ca și BUFF-ul original, o poți purta pe gât, ca o glugă, o bandă, o șapcă ... În vreme rece te va proteja de frig la ciclism, schi, alergare sau drumeții. La soare, oferă o protecție ridicată împotriva radiațiilor UV dăunătoare (UPF 50+) și oferă o îndepărtare excelentă a transpirației dacă te bazezi pe ea. Eșarfa UPF50 + oferă un grad ridicat de protecție împotriva radiațiilor UV dăunătoare. Tehnologie Ultrastretch: eșarfa este elastică în toate direcțiile, ceea ce o face foarte confortabilă de purtat. Fabricată în principal din materiale reciclate. Ne pasă de planeta noastră. Se usucă repede Dimensiune universală. Eșarfa se potrivește bine cu majoritatea adulților. 97% poliester, 3% elastan

3cheaps - compară prețuri pentru Buff Butterfly Pink Roz (121632.538. 10.00)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Buff
Culoare
Roz
Culoare
Roz
Meniu