3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Buff Tide Blue Albastru (120711.707. 10.00)

0 Recenzii

Buff Tide Blue Albastru (120711.707. 10.00)

Availability: In Stock
de la 81.95 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Buff Tide Blue Albastru (120711.707. 10.00). Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Eșarfa multifuncțională Buff Tide Blue este confortabilă, elastică în toate direcțiile, multifuncțională și oferă o protecție ridicată împotriva soarelui, ceea ce o face un accesoriu versatil pentru fiecare activitate sportivă, drumeție și călătorie în locații exotice. Eșarfa este concepută pentru utilizare pe tot parcursul anului. Pe vreme rece, te va proteja foarte mult de frig în timpul activităților intense, precum alergarea, schiul alpin, drumețiile montane sau ciclismul. Vara, oferă un nivel ridicat de protecție împotriva radiațiilor UV dăunătoare (UPF 50+) și asigură o evaporare excelentă a transpirației care te răcorește. Pentru fabricarea eșarfei a fost folosită o microfibră din poliester din sticle PET reciclate. Această microfibră este 95% din eșarfă. Eșarfa își păstrează calitățile ani de zile - nu se scămoșează, iar culorile nu se estompează, deci este ecologică și prietenoasă cu mediul, dar și cu portofelul tău. ·        Multe moduri de utilizare a eșarfei: eșarfă, șapcă, fular, cagulă, bandă pentru încheietura mâinii ... Bucurați-vă de versatilitate într-un singur produs. ·        Eșarfa UPF50 + oferă un grad ridicat de protecție împotriva radiațiilor UV dăunătoare. ·        Tehnologie Ultrastretch: eșarfa este „elastică în toate direcțiile, ceea ce o face foarte confortabilă de purtat. ·        Fabricată în principal din materiale reciclate. Contribuie cu noi pentru a ne păstra lumea frumoasă. ·        Fără cusături . . ·        Selecție largă de motive atât pentru bărbați, cât și pentru femei. ·        Dimensiune universală. Eșarfa se potrivește bine cu majoritatea adulților. ·        Fabricată în Barcelona.

3cheaps - compară prețuri pentru Buff Tide Blue Albastru (120711.707. 10.00)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Buff
Culoare
Albastru
Culoare
Albastru
Meniu