Bvlgari Mon Jasmin Noir EDP 25ml

0 Recenzii

Bvlgari Mon Jasmin Noir EDP 25 Ml Pentru Femei

Availability: In Stock
de la 129.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Mon Jasmin Noir de Bvlgari este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama, lansat in 2011. Mon Jasmin Noir a fost creat de Olivier Polge si Sophie Labbe.

O apă de parfum sofisticată, luminoasă și senzuală din universul Jasmin Noir, care aduce aminte de valorile unice ale eleganței și rafinamentului din inima brandului Bvlgari.
Parfumul Mon Jasmin Noir este lansat ca noua versiune a parfumului întunecat și misterios Jasmin Noir din casa luxoasă de bijuterii a Bvlgari.

Mon Jasmin Noir este o bijuterie parfumată luminoasă și seducătoare cu o compoziție florală care creează dependență. Modernitatea și senzualitatea acestui parfum este obținută prin amestecul notelor de lăcrămioare, iasomie de Sambac, nucă acoperită de ciocolată cu tentă de mosc și lemne vibrante. Creatorii compoziției sunt Olivier Polge și Sophie Labbe.

Fața campaniei paradisului mediteranean este actrița în vârstă de 28 de ani Kirsten Dunst, care și-a început cariera când avea 12 ani în rolul de copil vampir pe nume Claudia în Interviu cu un vampir. Ședința foto a campaniei a avut loc în grădina în stilul secolului 16 din Villa Balbianello, aproape de Milan. Mert Alas și Marcus Piggot au fotografiat-o pe Kirsten cu un leu uriaș.

Floarea de iasomie, un diamant al parfumeriei și un simbol al frumuseții și luxului, este piesa centrală a acestei ediții mai ușoare la linia de parfumuri Jasmin Noir. Tânără, modernă și foarte rafinată, aceasta deschide cu note de vârf de cedru citric auriu și lăcrămioare florale. Inima acestei ape de parfum amețește simțurile cu o compoziție neașteptat de modernă de două flori de iasomie, sambac și stelată, care durează în mod elegant pe măsură ce notele de bază ies la iveală cu esențe ușoare de mosc și de lemne vibrante.

Parfumierii premiați Sophie Labbe și Olivier Polge au creat acest parfum împreună cu Bvlgari.

Stil: Luminos. Elegant. Care creează dependență.

Sticla este colorată alb perlat, decorată cu un capac auriu. Parfumul Mon Jasmin Noir este disponibil ca apă de parfum în cantitățile de 25, 30, 50 și 75 ml.

 

Despre brandul Bvlgari: Bvlgari e o casă italiană de bunuri de lux fondată de către Sotirios Voulgaris în 1884. Numele companiei este un derivat al prenumelui fondatorului, iar litera "V" din cuvânt este caracterul clasic al alfabetului latin pentru litera "U, " astfel cuvântul este pronunțat pur și simplu ca și cum ar fi scris "Bulgari. "

Sotirios Voulgaris, a fost născut în Grecia, unde a învățat comerțul de bijuterii. Acesta și-a părăsit orașul natal în 1877 și a pornit în drum spre Corfu, și mai târziu spre Napoli, înainte să se oprească în Roma în 1881. A înființat compania Bvlgari în 1884.

Magazinul de referință al companiei s-a deschis în 1905 cu ajutorul fiilor lui, în Via dei Condotti, și în scurt timp a avut succes și a devenit faimos. Primele magazine internaționale au fost deschise în 1970 în New York, Paris, Geneva și Monte Carlo. Bvlgari a avut propriile puncte de vânzare (reprezentanțe) în hotelul Pierre din New York timp de mulți ani, și acum are aproape 300 de magazine în toată lumea.

Cunoscut inițial pentru bijuteriile magnifice, brandul și-a extins ofertele incluzând ceasuri, accesorii, genți, hoteluri și parfumuri. Primul parfum oferit de brand a fost Eau Parfumée au Thé Vert în 1992.

De peste un secol, Bvlgari stabilește standardul pentru lux. Prin bijuteriile lor atemporale, și totuși moderne, unice, s-au evidențiat ca unul dintre furnizorii de top în domeniul frumuseții și stilului. Utilizând același principiu aplicat la crearea bijuteriilor lor – inovație, design și detaliu – Bvlgari a creat o colecție de parfumuri la fel de luxoase.

Parfumurile Bvlgari au fost produse în colaborare cu parfumerii Annick Menardo, Alberto Morillas, Jacques Cavallier, Sophia Grojsman, Beatrice Piquet, Carlos Benaim, Sophie Labbe, Olivier Polge, Daniela (Roche) Andrier, Nathalie Lorson și Jean-Claude Ellena.Parfum Bvlgari Mon Jasmin Noir EDP 25ml: Mon Jasmin Noir EDP 25 ml, MonJasminNoirEDP25ml

3cheaps - compară prețuri pentru Bvlgari Mon Jasmin Noir EDP 25ml

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Bvlgari
Grup tinta
Pentru femei
Tip 
Eau de parfum (EDP)
Volum
25 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Grup tinta
Pentru femei
Tip 
Eau de parfum (EDP)
Volum
25 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Meniu