Canon EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM

0 Recenzii

Canon Obiectiv Foto EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM (9521B005AA)

Availability: In Stock
de la 1,899.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiExcelent pentru portrete, peisaje şi situaţiile în care nu doriţi să transportaţi cu dvs. mai multe obiective. Focalizare lină aproape complet silenţioasă în timpul filmării, pentru înregistrări video cu aspect profesional.
BULKAmbalajul Bulk conţine un obiectiv nou dar care a fost în prealabil parte a unui pachet original împreună cu un corp de aparat foto. Acest obiectiv a fost scos din ambalajul setului original şi este livrat într-un ambalaj alb. Obiectivul nu este folosit, este original şi dispune de garanţie de la Canon România. Singura diferenţă este că aceste obiective sunt livrate într-o cutie albă şi nu colorată.

BeneficiiObiectiv cu zoom standard de înaltă calitate, pentru camere foto full-frameFocalizare automată lină şi aproape complet silenţioasă la fotografiere şi filmareFotografiaţi cu încredere în lumină redusă datorită stabilizatorului de imagine cu 4 trepteDesign uşor şi portabil - tovarăşul de călătorie idealSurprindeţi orice subiect, de la peisaje la portrete, cu un singur obiectivAflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STMZoom standard de înaltă calitate, pentru camere foto de cadru întregObiectivul EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM reprezintă o opţiune excelentă dacă doriţi să treceţi la fotografia full-frame. Ideal pentru portrete şi peisaje, precum şi pentru situaţiile în care doriţi să călătoriţi fără mult bagaj, cu un singur obiectiv multifuncţional. Elementele optice de înaltă calitate asigură o calitate superbă a imaginii pe întreaga suprafaţă a cadrului. Focalizare lină şi aproape complet silenţioasă la fotografiere şi filmarePentru filmare, tehnologia de focalizare STM asigură o focalizarea automată aproape complet silenţioasă şi de calitate profesională. Iar la fotografiere, focalizarea este rapidă şi precisă, pentru a nu pierde niciodată momentele speciale. Design portabil cu greutate redusăCântărind doar 525 g, modelul EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM este tovarăşul ideal de călătorie. Intervalul de zoom flexibil, de la grandangular la teleobiectiv, vă permite să surprindeţi o gamă largă de subiecţi fără a fi nevoie să vă întrerupeţi pentru a schimba obiectivele. Performanţele în condiţii de iluminare redusă sunt, de asemenea, remarcabile, datorită stabilizatorului de imagine cu 4 trepte ce previne neclaritatea provocată de tremurul camerei.Obiectiv aparat foto Canon EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM: EF 24 105 mm f 3 5 5 6 IS STM, EF24105mmf3556ISSTM, EF 24 105mm f/3.5 5.6 IS STM, EF24-105mmf35-56ISSTM

Galerie

3cheaps - compară prețuri pentru Canon EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Canon
Compatibil cu tip montare baioneta
Baioneta Canon
Tip obiectiv
Obiectiv travel zoom
Obiectiv fix
Nu
Obiectiv cu zoom
Da
Stabilizator imagine
Da
Tip senzor imagine APS C 
Da
Tip senzor imagine Full frame (35 mm) 
Da
Compatibil cu tip montare baioneta
Baioneta Canon
Tip obiectiv
Obiectiv travel zoom
Obiectiv fix
Nu
Obiectiv cu zoom
Da
Stabilizator imagine
Da
Tip senzor imagine APS C 
Da
Tip senzor imagine Full frame (35 mm) 
Da
Tip senzor imagine 4/3 
Nu
Serzor de imagine de format mediu 
Nu
Tip senzor imagine CX 
Nu
Distanta focala
24 105 mm
Deschidere minima diafragma
f/22 32
Deschidere maxima diafragma
f/3.5 5.6
Diametru filtru
77 mm
Constructia obiectivului
17/13 elemente obiectiv/grupuri
Numar de lamele ale diafragmei
7
Zoom maxim
0.3 x
Distanta minima de focalizare
30 cm
Parasolar
Da
Diametru
83.4 mm
Lungime
104 mm
Greutate
525 g
Meniu