Canon imageRUNNER 1643i

0 Recenzii

CANON Multifunctional laser monocrom Canon imageRUNNER 1643i, ADF, Duplex, Retea, Wireless, USB, A4 (3630C006AA)

Availability: In Stock
de la 2,892.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiImprimanta multifunctionala laser mono Canon IR1643I A4, Wireless, scanare fata verso
Multifunctionala laser mono Canon IR1643I, dimensiune A4 (Printare, Copiere, Scanare), viteza 43ppm, rezolutie max 600x600dpi, memorie 1GB RAM, alimentare hartie standard/max:650/2300 coli , limbaj de printare UFR II, PCL6, PCL5, Adobe®PostScript®3TM, copiere 43 ppm, DADF 50 coli, scanare color rezolutie optica 600x600dpi, scanare fata-verso, scan to E-Mail, USb memory PC, mobile, display color touchscreen 5', interfata: usb 2.0 host, usb2.0, retea, wireless, wi-fi Direct consumabil: toner T06 Black - se comanda separat, optional: Paper feeder PF-C1 550 coli (max3) , Piedestal.

Întreprinderile mici și grupurile de lucru ale companiilor depind de soluții care ajută la maximizarea resurselor, la creșterea productivității și sunt ușor de gestionat. Imaginea rentabilă Seria RUNNER 1643 poate face toate astea și multe altele. Cu ieșire rapidă, scanare, fax și fiabilitate ridicată, aceste dispozitive multifuncționale vă ajută să realizați foarte mult într-un spațiu mic.
Eficiența fluxului de lucru Indiferent dacă sunteți o companie mică sau faceți parte dintr-un grup de lucru, modelul imageRUNNER 1643iF vă poate ajuta la creșterea eficienței operaționale. Scanează și trimite documentele de e-mail către clienți și colegi sau scanează în mod convenabil pentru a / imprima de pe un stick de memorie USB. Funcția de copiere a cărții de identitate copiază cu ușurință cardurile și alte documente mici pe două fețe pe aceeași pagină. Extindeți-vă capacitățile de gestionare a documentelor atunci când scanați folosind formatul standard PDF (OCR). Acest model permite lucrătorilor și birourilor mobile posibilitatea de a scana / imprima de pe dispozitive mobile compatibile. Biblioteca de aplicații oferă utilizatorilor o experiență de dispozitiv unică, personalizată.
Securitate Protejați informațiile și ajutați la respectarea securității cu modelul imageRUNNER 1643iF. Soluția uniFLOW Canon permite utilizatorilor să recupereze în siguranță documentele de pe orice dispozitiv în rețea după autentificare. Funcțiile de securitate standard includ posibilitatea de a trimite PDF-uri criptate și de a adăuga o semnătură digitală a dispozitivului în fișierele PDF. Aceste modele includ, de asemenea, tehnologie pentru a verifica dacă procesul de pornire a dispozitivului, firmware-ul și aplicațiile inițializează fără a se modifica. TX Arhivarea transmite automat o copie a unui fax către o destinație definită de administrator. Și fără discuri dure în aceste modele, nu există imagini latente.
Performanță eficientă Proiectat având în vedere linia de jos, Canon imageRUNNER 1643iF ajută la reducerea costurilor și la maximizarea fiabilității, în timp ce designul robust ajută la o funcționare sigură. Software-ul uniFLOW® Canon poate ajuta la controlul costurilor prin administrarea, urmărirea și încărcarea utilizării. Și consumabile simple de înlocuit, cu randament ridicat, ajută la menținerea lucrului în timp ce obțineți un cost redus pe pagină.
Conducerea flotei Un înlocuitor ideal pentru imprimante monofuncționale sau modele mai vechi, imageRUNNER 1643iF se poate integra cu ușurință în rețeaua de dispozitive Canon pentru a ajuta la simplificarea și simplificarea gestionării și întreținerii. Chiar și primiți alerte atunci când sunt necesare livrări sau apeluri de servicii cu imageWARE Enterprise Management Console și plug-in-uri.
Calitate și fiabilitate Cu un timp de prima copiere de până la 6,3 secunde și o ieșire de până la 45 ppm, imageRUNNER 1643iF este un executant rapid. Scanați documente în alb și negru și în culori către adrese de e-mail sau locații în rețea. Ecranul tactil de 5 'intuitiv, color, are capacitate de utilizare a smartphone-ului. Capacitatea standard de 650 de coli poate fi crescută la 2.300 de coli pentru a face față multor lucrări fără întrerupere.
Durabilitate ImageRUNNER 1643iF este certificat ENERGY STAR® și are un rating TEC (consum total de energie). Aceste modele clasificate EPEAT® Silver, 1 respectă politica strictă a achizițiilor ecologice Canon și angajamentele de mediu.
Canon IR1643IImprimanta Canon imageRUNNER 1643i: imageRUNNER 1643 i, imageRUNNER1643i

3cheaps - compară prețuri pentru Canon imageRUNNER 1643i

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Canon
Tip imprimanta 
Laser
Imprimanta color
Nu
Functie scanare/copiere 
Da
Functie fax
Nu
Imprimare duplex
Automatic
Imprimare CD/DVD 
Nu
Imprimare directa (PictBridge) 
Nu
Wi Fi Direct 
Da
Tip imprimanta 
Laser
Imprimanta color
Nu
Functie scanare/copiere 
Da
Functie fax
Nu
Imprimare duplex
Automatic
Imprimare CD/DVD 
Nu
Imprimare directa (PictBridge) 
Nu
Wi Fi Direct 
Da
Format
A4
Rezolutie la imprimare alb negru 
600 x 600 dpi
Viteza maxima la imprimare alb negru (A4)
43 ppm
Port USB
Da
Port paralel
Nu
Port serial
Nu
FireWire
Nu
Ethernet
Da
Wireless 
Da
Latime
480 mm
Inaltime
452 mm
Adancime
595 mm
Greutate
19 kg
Alimentare cu hartie 
650 pagini
Nivel zgomot de printare
54 dB
Meniu