Cartier Pasha de Cartier Edition Noire EDT 150ml

0 Recenzii

Cartier Pasha De Cartier Edition Noire apă de toaletă 150 ml pentru bărbați

Availability: In Stock
de la 178.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiȘicul, splendoarea și luxul Franței sunt combinate în aroma Eau de Toilette Cartier Pasha de Cartier Edition Noire de la renumitul brand Cartier. Inspirat de cultura orientală, parfumul combină note lemnoase, umbrite de nuanțe de ferigă. Parfumerierul Jean Guichard a decis să utilizeze motivele estice nu numai la crearea parfumului, ci și în designul original al cutiei. Sticla elegantă, în nuanțe de negru și gri, are forma unei moschee, creând o imagine de mister și magie.
Proprietarul parfumului  este un bărbat nobil, rafinat, cu gust excelent, care apreciază luxul și originalitatea combinațiilor. El prețuiește viața și rareori își schimbă obiceiurile, din acest motiv aroma de Cartier Pasha Edition Noire este indispensabilă în viața lui de zi cu zi. Expresia nobilă, prospețimea și subtilitatea aromei îi conferă bărbatului încredere în sine, putere și energie pentru realizarea cuceririlor noi.
Compoziția apei de toaletă dezvăluie note citrice suculente, completate de cedrul proaspăt de culoare albă în "inima" parfumului, care trece treptat într-o trenă elegantă de chihlimbar prețios.Parfum Cartier Pasha de Cartier Edition Noire EDT 150ml: Pasha de Cartier Edition Noire EDT 150 ml, PashadeCartierEditionNoireEDT150ml

3cheaps - compară prețuri pentru Cartier Pasha de Cartier Edition Noire EDT 150ml

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Cartier
Grup tinta
Pentru barbati
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
150 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Grup tinta
Pentru barbati
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
150 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Meniu