Cobra RAD 450

Cobra RAD 450 Detector Radar

Availability: In Stock
de la 699.00 RON loading...

store.falcon.ro
loading...
cel.ro
loading...
upcar.ro
loading...
geparo.ro
loading...
vexio.ro
loading...
pcone.ro
loading...
auto-sound.ro
loading...
magoland.ro
loading...
gps-auto.ro
loading...
artero.ro
loading...

Descriere:   De ce sa alegi detectorul de radar portabil Cobra RAD 450? Tehnologie adaptata noilor aparate radar
Aparatele radar din dotarea Politiei Rutiere emit un semnal care are traiectoria pe o anumita banda de emisie si pe o anumita frecventa banda K in cazul Romaniei acestea functionand in baza efectului Doppler. Astfel atunci cand un autovehicul in miscare se afla in directia semnalului el reflecta unda emisa de catre radar unda care se va intoarce catre sursa cu frecventa schimbata in functie de viteza de deplasare a autovehiculului. Detectoarele capteaza si analizeaza semnale identificandu-le pe cele emise de radar urmand ca apoi sa emita avertizari vizuale si acustice din ce in ce mai intense in functie de distanta fata de sursa.

Tehnologia detectoarelor a evoluat de la componente discrete (rezistente tranzistori condensatori) la circuite specializate miniaturale asigurand astfel o mai mare acuratete si promptitudine in detectie. Recent detectoarele au fost adaptate noilor tehnologii au fost prevazute cu receptoare GPS si module Bluetooth care sa reduca sau elimine alarmele false si care sa le aduca in compatibilitate cu smartphone-urile.

Astfel detectorul de radar portabil Cobra RAD 450 vede noile radare si pistoale laser de la distanta putand capta semnalele laser dar si semnalele emise instant de catre pistoalele radar care monitorizeaza viteza de deplasare. Prevenirea accidentelor de circulatie
Rolul detectoarelor de radar este de preventie si nu de incurajare a condusului peste limita legala de viteza. Folosirea detectorului de radar Cobra RAD 450 contribuie la reducerea numarului de amenzi si la prevenirea accidentelor mentinand starea de atentie a soferului in trafic. Vede noile radare si pistoale laser de la distanta Cobra RAD 450 identifica de la distanta toate dispozitivele de radar din Romania acesta functionand ca si dispozitivele de detectare in banda K.

In plus avand LaserEye detectorul este capabil sa capteze semnalele laser  atat din fata cat si din spate. Avand functia Instant-On Ready detectorul poate receptiona semnalale emise instant de catre pistoalele radar care monitorizeaza viteza de deplasare.   Fara alarme false Eviti alarmele false date de celelalte benzi de detectie cum ar fi X si Ka putand alege banda in care se face detectia radar.
Avand Premium Anti-Falsing Circuitry detectorul reduce automat alertele false cauzate de alte surse decat echipamentele radar inclusiv a tehnologiilor prezente pe masini pentru evitarea coliziunilor sau a sistemelor cruise control. Reduci alarmele false prin reglarea sensibilitatii de detectie in functie de viteza de deplasare. Astfel in oras la viteze mici ai modurile City sau City Max care reduce sensibilitatea in banda X.   Pe autostrada la viteze mari ai modul Highway detectorul devenind activ pe toate benzile de emisie. Confort sporit Detectorul Cobra RAD 450 este confortabil si nu te oboseste la volan reducand intensitatea avertizarilor sonore prin functia AutoMute sau Quiet Drive . Pe display-ul OLED stralucitor vor fi afisate banda  in care semnalul a fost detectat nivelul de intensitate si frecventa acestuia . Detectorul ofera informatii acustice despre semnalul detectat prin functia VoiceAlert astfel ca utilizatorul isi pastreaza atentia vizuala la condus.   Caracteristici tehnice: Detectie dispozitive radar Detectie dispozitive laser Alerte audio Benzi detectie Benzi selectabile Banda X : 10.525 GHz ± 0.050 GHz Banda K: 24.125 GHz ± 0.125 GHz Banda Ka: 34.700 GHz ± 1.300 GHz Banda Ku: 13.435 GHz VG-2: 11.500 ± 0.250 GHz Receptor radar Laser: 910 ± 50 nanometri Tip receptor: Superheterodina Control sensibilitate Highway City Display Display: OLED Reglare luminozitate Luminozitate: 4 nivele Mod Dark (Intunecat) Imunitate detectie VG-2 Spectre I Functii programabile Indicatie de functionare AutoMute Selectie benzi Alimentare: 12 V Instalare: Portabil Dimensiuni Receptor Radar (cm): 10.4 x 6.7 x 3.42 Detector radar Cobra RAD 450: RAD450

3cheaps - compară prețuri pentru Cobra RAD 450

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Cobra
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu