Coccolle Vela-Fix

0 Recenzii

Coccolle Scaun auto Coccolle Vela-Fix recomandat copiilor intre 9 luni - 12 ani Rosu (336085820)

Availability: In Stock
de la 774.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Scaun auto cu Isofix 9-36 kg Coccolle Vela-Fix Beneficii Scaun auto cu Isofix 9-36 kg Coccolle Vela-Fix: Isofix este un sistem de fixare sigur si foarte usor de manevrat al scaunului auto in vechicul, pentru a reduce riscul accidentarii celor mici in masina. Scaunul cu Isofix odata montat in masina devine parte integranta a acesteia, fixandu-se î ntr-o pozitie rigida, avand ca și avantaj faptul ca, in timpul unui impact, se va comporta unitar cu restul vehiculului, fata de situatia in care scaunul este prins cu centurile mașinii. Avantajul principal al legaturii fixe este ca, in toate situatiile de impact, nu exista riscul ca scaunul sa alunece, sa se rastoarne sau sa se balanseze, principalele scopuri fiind acelea de a imbunatati performantele dinamice ale elementelor de fixare a scaunului si de a reduce defectele de fixare la prezentele scaune pentru copii si bineinteles sa asigure o metoda universala de prindere a scaunelor pentru cei mici.   Majoritatea masinilor au puncte de prindere pe ambele locuri exterioare ale banchetei din spate, mai concret intre spatar si suprafata de sezut. Recomandat este atunci cand va cumparati o masina sau cand plecati cu autoturismul si ii luati si pe cei mici, sa apelati la scaunele Isofix, pentru o fixare mult mai buna a scaunului in vehicul.   Astfel, scaunele pentru copii pot sa fie montate î n sistemul isofix cu mare rapiditate, acestea fiind foarte sigure si foarte comode.   Detalii tehnice Scaun auto cu Isofix 9-36 kg Coccolle Vela-Fix:

  • Dotat cu doua sisteme de fixare: Conectori Isofix + ancora Top Tether (recomandat) si centura de siguranta a masinii in 3 puncte.
  • Sistem de fixare universal: atat la baza cat si la nivelul tetierei (centura de ancorare superioara)
  • Sistem de siguranta si protectie la impactul lateral.
  • Conectori Isofix telescopici cu sistem vizual de verificare a instalarii.
  • Centura de siguranta cu fixare in 5 puncte si protectie umeri, reglabila cu o singura mana.
  • Reglare simultana a tetierei si a centurilor in functie de inaltimea copilului: 9 pozitii pentru grupa de varsta I si II 5 pozitii de reglare pentru grupa III.  
  • Dispune de 4 pozitii de inclinare al scaunului indiferent de grupa de varsta.
  • Structura ergonomica si captuseala confortabila pentru o protectie optima.
  • Prevazut cu reductor pentru grupa de varsta I asigurand confort si siguranta pentru copii mici.
  • Husa scaunului auto este detasabila si lavabila. In cazul petelor usor de indepartat, curatati cu o carpa umeda sau cu apa si sapun.
Dimensiuni: 54 x 44 x 57 (L x l x I) Disponibil in mai multe variante de culori: gri, rosu, albastru.Scaun auto copii Coccolle Vela-Fix: Vela Fix, VelaFix

3cheaps - compară prețuri pentru Coccolle Vela-Fix

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Coccolle
Greutate maxima
9 36 kg
Greutate maxima
9 36 kg
Meniu