Cooler Master SK630 Low Profile Cherry MX RGB

0 Recenzii

Coolermaster MasterKeys SK630 RGB Cherry MX Low UK engleză (SK-630-GKLR1-UK)

Availability: In Stock
de la 475.41 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiTastatura mecanica gaming RGB, low profile switch, RGB LED 16.7M, Cooler Master SK630 w/ Cherry MX SK-630-GKLR1-US

Tastatura Mecanica Gaming Cooler Master SK630 TKL Cherry MX RGB Low Profile
SK630 este o tastatura subtire cu toate caracteristicile Cooler Master, cum ar fi controlul On-the-Fly si iluminarea fundala RGB - dar adauga noi switch-uti Cherry MX Low Profile. O distanta redusa de deplasare si de actiune cu taste extra-plate inseamna ca beneficiati de toata precizia si durabilitatea unei tastaturi mecanice cu o tastatura minimalista. Adaugati o carcasa rafinata din aluminiu si un inel cu LED-uri si aveti o tastatura care arata si performa foarte bine.

Caracretistici:
Design aluminiu lustruit - Placa superioara din aluminiu lustruit, taste flotante si design minimalist si subtire construit cu functionalitate in minte. Switch-uri Cherry MX subtiri - O distanta redusa de deplasare si un punct de actionare cu aceeasi durabilitate si precizie a semnaturii. Inluminare de fundal RGB - Cu iluminare LED individuala pe fiecare tasta cu multe moduri de iluminare si efecte pentru a accentua toate asasinatii dvs. dominanti. On-the-Fly Controls - efectuati reglaje in timp real pentru iluminare si macro-uri, fara software necesar, inclusiv Windows Lock On/Off pentru a preveni scoaterea din joc atunci cand tasta Windows este apasata accidental. Software-ul Easy-to-use - 16,7 milioane de culori pentru orice tasta, personalizeaza modurile de iluminare si regleaza macro-urile cu usurinta. Taste extra-plate - Extra plate, extra patrate si extra durabile. Cablu USB de tip C detasabil pentru transportare usoara, rapida si confortabila. Hybrid Key Rollover - cu schimbarea automata intre 6KRO si NKRO pentru a asigura compatibilitatea cu dispozitive mai vechi si ca intotdeauna fiecare apasare este inregistrata.

Tastatura mecanica SK630Tastatura Cooler Master SK630 Low Profile Cherry MX RGB: SK 630 Low Profile Cherry MX RGB, SK630LowProfileCherryMXRGB

3cheaps - compară prețuri pentru Cooler Master SK630 Low Profile Cherry MX RGB

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Cooler Master
Conectivitate
USB
Tip
Tastatura
Wireless
Nu
Tastatura multimedia 
Nu
Iluminare
Da
Mecanic 
Da
Conectivitate
USB
Tip
Tastatura
Wireless
Nu
Tastatura multimedia 
Nu
Iluminare
Da
Mecanic 
Da
Meniu