CooperVision Biofinity Multifocal - 3 Buc - Lunar

0 Recenzii

Cooper Vision Biofinity Multifocal 3 buc. D - Lentile de contact progresive

Availability: In Stock
de la 107.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiLentile lunare.
Material: comfilcon A
Continut de apa: 48%

Caracteristicile lentilelor Biofinity Multifocal:

Biofinity Multifocal sunt lentile de silicon hidrogel fabricate din comfilcon A, care vor intruni asteptarile chiar si celor mai pretentiosi utilizatori de lentile multifocale. La fel ca toate lentilele Biofinity, Biofinity Multifocal folosesc tehnologia Aquaform Comfort Science. Acest lucru inseamna ca, retin apa in mod natural. Foarte important, retentia de umiditate se realizeaza fara utilizarea altor agenti de hidratare suplimentari. Ca rezultat al presbiopiei, dupa aproximativ 45 de ani putem incepe sa ne piardem capacitatea de concentrare asupra obiectelor care sunt aproape. Astfel, sarcina principala a Biofinity Multifocal a fost de a oferi vizibilitate perfecta la orice distanta. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei Balanced Progressive, care ofera vizibilitate exceptionala aproape, departe si la distantele de mijloc. Lentilele au o tenta de albastru deschis pentru a facilita manipularea lentilelor. Biofinity Multifocala pot fi purtate in mod continuu timp de 30 de zile si nopti.

Cine ar trebui sa poarte lentilele Biofinity Multifocal?

Ele sunt recomandate tuturor celor care se lupta cu prezbiopia. Ele vor fi, de asemenea, o alegere deosebit de buna pentru cei care:

nu vor sa renunte la purtarea lentilelor de contact dupa varsta de 50 ani
au un stil de viata activ si se plang de uscaciune a ochilor care rezulta din presbiopie progresiva.

Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact:

Biofinity Multifocal pot fi purtate intr-un mod extins pentru o luna si nu necesita nici o grija. Totusi, daca le purtati numai in timpul zilei, la sfarsitul zilei ar trebui sa le curatati folosind o solutie pentru lentile si apoi sa fie lasate intr-un recipient pentru lentile umplut cu solutie timp de cel putin cateva ore inainte de reutilizare. Va recomandam solutiile Clean Active precum si alte solutii disponibile la Optilen. ro.

Informatii suplimentare:

Dioptrii +6.00 la -8.00
Raza de curbura 8,6 mm
Diametru 14,00 mm
Numar de bucati/cutie 3 buc

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Biofinity Multifocal 3 buc. NLentile de contact CooperVision Biofinity Multifocal - 3 Buc - Lunar: Biofinity Multifocal 3 Buc Lunar, BiofinityMultifocal3BucLunar, Biofinity Multifocal 3 Buc Lunar, BiofinityMultifocal-3Buc-Lunar

3cheaps - compară prețuri pentru CooperVision Biofinity Multifocal - 3 Buc - Lunar

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
CooperVision
Tip
Progresive
Curbă de bază 
8.6
Diametru
14 mm
Cantitate
3 buc
Timpul purtării
Lunar
Conținut de apă 
48 %
Transmisibilitate oxigen 
128 Dk/t
Colorat
Nu
Tip
Progresive
Curbă de bază 
8.6
Diametru
14 mm
Cantitate
3 buc
Timpul purtării
Lunar
Conținut de apă 
48 %
Transmisibilitate oxigen 
128 Dk/t
Colorat
Nu
Protecție UV
Nu
Meniu