Cort Action PJ

Cort Action PJ Open Pore Walnut (ACTION-PJ-OPW)

Availability: In Stock
de la 940.00 RON loading...

muziker.ro
loading...
kytary.ro
loading...

Cort Action PJ OPB  Chitrara bass electric Cort Action PJ OPB este construită din materiale si componente de calitate.  Seria de chitare bass Action definește conceptul de valoare pentru orice basist prin prisma versatilității oferite de dozele tip Precision și Jazz ce se găsesc montate pe acest instrument. De asemenea, electronica bass-ului conține un EQ cu circuit activ pentru tonuri moderne și puternice. Dozele de bass de tip P sunt ideale pentru stilurile de tip hard rock, classic rock si Motown in timp ce cele de tip J sunt mai potrivite pentru jazz si pop. Aceasta combinatie asigura o varietate de sunete de bass pentru orice stil de muzica. Lemnul cu finisajul openpore scoate la iveala frumusetea naturala a lemnului si totodata imbunatateste rezonanta acustica a instrumentului. Lemnul bine prelucrat asigura o greutate scazuta pentru o interpretare indelungata, facand acest instrument unul pe care il pot folosi atat incepatorii, cat si cei avansati. Cort GE15B - Amplificator Bass Electric Amplificatorul pentru bass electric Cort din seria GE este gata pentru concert, cu upgrade-uri moderne de construcție, inclusiv sistem de podea tip monitor, cu built-in compresor, optiuni de intrare activa / pasiva și un grilaj metalic pentru protectie, acest amplificator de 15 Watts iti va oferi un sunet de care te vei indragosti imediat. Cablu chitara 3 metri Roland RIC-B10 Cablu instrument Roland RIC-B10 aduce o performanta profesionala si o valoare exceptionala. Cu o lungime de 3 m, din cupru fara oxigen, impletit in mai multe straturi, il recunosti atunci cand tonurile fara cusur sunt auzite iesind din intrumentul tau. Toate acestea in timp ce ecranarea foarte buna elimina orice zgomot nedorit. Incorporand conectori de calitate superioara si un design cu capacitanta redusa, aceste cabluri robuste iti ofera un sunet pur, natural si precis oriunde ai interpreta. Acest tip de cablu vine cu ambele jack-uri drepte.  Dimensiune 3 metri. Potrivit pentru: chitara, bass, orga electronica, pian digital, tobe electronice, acordeon electronic si multe alte aplicatii.Chitara bass Cort Action PJ: ActionPJ

3cheaps - compară prețuri pentru Cort Action PJ

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Cort
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu